Українська Манітоба
-
Вже дивлюся усі роботи. Просто найпростішу роботу мати навіть важко.😔
-
Friendly Manitoba 🤩
-
Доброго ранку всім Сьогодні вранці на Хендерсон біля McIvor mall бігав неадекватний чоловiк і я впевнена, що вiн був небезпесним та не розумiв, що робить. Він голосно кричав, махав руками, робив різкі дивні рухи. У нього впали штани і він бігав у спущених штанях. Не знаю, чи потрібно було викликати поліцію чи ні🤷
-
Працюєте на будь-якій роботі. В тиждень має бути 30+ годин. Він роботодавця потім треба Letter of employment.
-
А ктось працює тут в тракових компаніях в офісі?дружина шукає роботу,працює в usa траковій компанії,7 років досвіду ifta,тут купу резюме рознесла і тиша вже 6 місяців.
-
Вчора двоє людей з нашого чатику подалися на відкриті вакансії в МРІ, і їм вже прийшло запрошення на співбесіду! Звичайно, що скрініг спочатку, але я навіть не думав, що рекрутер так швидко опрацює резюме.
-
шо, і тут скам?)
-
@banofbot
-
Якраз там і працював роки назад. Багато знайомих менеджерів які колись були працівниками залишились там. Гарне місце для роботи - особливо якщо хочете залишитися з компанією та збудувати кар’єру. Пропонували вакансії в Лос Анджелесі але відмовився.
-
Дякую Оксана вчора подав туди. Я вже в датабейзі😊Мені дуже прикро така гарна робота у мене була зараз все з нуля, але ще навіть не з нуля, а мінуса😔Тому що ще роботи немає😄
-
О, доречі про костко. В тому що біля полопарку працює така чудова українська жінка, Марія зовуть. Вона коли посміхається то наче маленьке сонечко вмикається, а щє вона така працьовита. Кожен раз коли її бачу радію :3
-
Подавайтесь в костко - якраз будуть обирати на сезон а потім можуть і на full time залишити. Коли працював там то оплатили за один рік навчання в університеті. Щодо зарплатні то підвищують що 6 місяців, плюс річні грошові бонуси (якщо фултайм)
-
Подайтесь у Волмарт онлайн, вони зараз будуть набирати. Правда там зарплата мінімальна і не зразу дають фултайм, тільки коли бачать, що добре працює людина.
-
Друзі, ніхто до Реджайни не збирається найближчим часом? Треба звідти запчастину забрати до Вінніпегу. Не безкоштовно
-
Надіюсь виберуть Трампа
-
Ви справді думаєте, що MPNP, а потім IRCC не перевірять ваші відрахування заробітної плати і побачать, що там не було фултайму?
-
Заголовок: Харіс і Зеленський ненавидять один одного Стаття: вони розмовляли, вона допомагала, вони не у всьому погоджувались 🤷♂️😂 Ж-Журналістика)
-
А ось вище говорили Мій роботодавець сказав що напише фул тайм (якого у мене на разі нема) Якщо дійсно я б міг подавати після півроку роботи то я б не подавав на допомогу, але відповіли що може вилізти боком, те, що напишуть фул тайм, на якому я не працював
-
Цікава стаття Time про те, як Камала Гаріс особисто попередила Зеленського про напад путіна. time.com/7005282/kamala-harris-ukraine-volodymyr-zelensky-alliance/
-
До слова сказано. Якшо ця інформація надана бухгалтером є вірна, то тут навіть на робочій візі, одному з подружжя призначається пенсія по втраті годувальника. Розмір залежить від складу сімї, віку дітей. Хочу надіятись, що інформація вірна
22 Jan 2023, 08:02
172348/235364
12 minutes ago