Українська Манітоба
-
Я одна, хто уважно прочитала повідомлення, чи що? Там двоє дітей вже повнолітні. Тобто при бажанні - троє працюючих людей і двоє дітей. Це кращий коефіцієнт, ніж в моїй сім'ї. Чому їм тут не вижити?
-
А яка там ціна чи строк доставки ?
-
DHL як варiант🤷
-
міст?
-
Мені потрібно терміново
-
Через Canada Post завжди вiдправляю, але лист проходить укрпошту🤷
-
Як не дивно, я бачила гарні іграшки в Staples
-
Крім тих щоб проходили через укрпошту
-
Які є способи відправки листа в Україну? Поділіться по власному досвіду.
-
Toys'RUs як варіант
-
Добрий вечір! Не в тему обговорення комунікації 😊Але ж підкажіть, будь ласка, може хтось десь бачив. В який магазин їхати, щоб купити у подарунок дитині якісь іграшки/речі з тематикою людини-павука?
-
Можу дати своє на аналог Remitbee. Там на перший переказ курс краще риночного + $10 бонус
-
А дві такі за 80 (при умові автопейменту) від роджерс бажаєш? (Пропозиція дійсна тільки для нових абонентів Роджерс)
-
Якщо є дійсний вид на проживання в будь якій країні, в Німеччині захист не дадуть.
-
Вірю і розумію.я про теж саме.тут дружині з 4 дітьми не вижити.
-
Не те щоб я виганяв когось,просто в європі є допомога від держав
-
1000% хай в Німеччину їдуть.
-
Ви маєте показати гроші. Якщо ви не в змозі самостійно забезпечувати себе, а потребуєте соціальної допомоги (велфер), то ви вважаєтесь financially inadmissible - це ризик, що ПР не дадуть. Інші виплати (дитячі, кліматичні тощо) - це окей. Однак велфер - це не окей для імміграції. Тобто, поки отримуєте велфер, про імміграцію забудьте. Як тільки перестали отримувати - можна подаватись.
-
Дякую
-
По перше, якщо працює парт, але дадуть документ, що фул - це вилізе боком. По друге, якщо до моменту розгляду Вас, а ще краще до подачі Ви вже не будете отримувати ЕІА, то все ОК.
22 Jan 2023, 08:02
172372/231421
16 minutes ago