Українська Манітоба
-
Дякую, надіюсь 🤞
-
Все буде добре, не переживайте. Теж сам летів
-
Ще ні
-
Ви вже в аеропорту?
-
Доброго дня шановні! Підкажіть будь ласка, після прильоту в Вінніпег чи є якісь волонтери, для першої допомоги по поселенню, оформленню документів, пошуку роботи, тощо... Так як прилітаю сам, знайомих немає, перший мій візит в Канаду... Куди далі двигатися з аеропорту без поняття 🤔🤪🙃🤯
-
Я вже не пам'ятаю ,там прийде лист на електронну пошту заявки (то десь було через 3 місяці ) заповнюєте її ,потім приходить на пошту через 3 тижні карта . Активовуєте її і використовуєте ,ну я ще не використав ,пробував онлайн -не виходило . Буду змінювати інтернет на shaw , якщо вам треба побавитись якусь іграшку онлайн пінг буде 80+ ,це нереально , + нестабільний ,скакає кожну хвилину на 10 одиниць. Остання інфа можливо не для вас ,але буде корисна для тих хто грає ігрушки )
-
Підкажіть через скільки часу вам прийшла ця картка після підключення інтернету?
-
шукайте стійку з соняшниками в аеропорту, там стіл, на столі телефон стаціонарний і список з номерами телефонів. Беріть телефон і телефонуйте, це можна робити)) Ніхто Вас не насварить ))
-
Не знаю, я не купував, ми телефонували по стаціонарному. В готелі "Best Western" наступного дня, отримав сімку.
-
Дякую сім карту в аеропорту купити можно ? Щоб подзвонити
-
почніть з першого по списку...Як будете питати за місце запитайте, чи можуть вони прислати шатл, якщо ні, то біля аеропорту є таксі, підходить до них і просите довезти до того готелю де місце знайшлося, якщо немає як оплатити, (не знаю чи так у всіх готелях, ми їхали до Best Western), потім заходиш в готель, підходиш до стійки реєстрації і просиш дати Ваучер, щоб розрахуватися з таксистом, вони виписують ваучер, який віддав таксисту...,потім повертається до стійки реєстрації і заселяєшся до готелю.
-
Якщо волонтерів немає, то підходьте до стійки з соняшниками, там є телефон стаціонарний і картка з номерами готелів, котрі приймають українців.... Телефонуйте і запитуйте де є місце
-
Доброго дня шановні українці, питання чи є в аеропорту волонтери які можуть допомогти на перший час з житлом і документами на банківську карту , поки буду шукати роботу. Я один сім'ї немає , родичів теж ,нікого там немає ! Дякую за відповідь