Українська Манітоба
-
Дякую
-
Хочу рознести по різних установах рахунки FHSA, подивитись, хто більше наменеджить в процентному відношенні
-
Кожного другого вівторка о 18:00 по Торонто
-
Доброго вечора! Підкажіть чи комусь вдавалось злапати слот до консульства України? Я вже намагаюсь ну дуже довго і все дарма! Поділіться лайфхаками, якщо вони працюють)Дякую!
-
Експериментальні $100 на FHSA почали рости, дивіться скільки вже грошей! Капєц цікаво дивитися, типу фіалку відсадив і підколупуєш кілька разів на день, чи прижилась 😁
-
Таємниця піде зі мною в могилу 👴
-
То вони Вам погані А там нічого, живуть і радіють
-
Та мессадж не поганий Аби то не ниття на ниття
-
Ну про країни звісно погарячкував … ось наприклад: північна Корея , Іран , той зброд шо на Україну напав .. це тільки так «на вскидку» .. а подібних не мало ( Так шо погані точно є))
-
Якщо будете жити самі то нічого, але якщо це income property тоді навіть нову лампочку можна списати🙂 Якщо є бажання оптимізувати можна)
-
Нема в світі Хороших або Поганих країн. Є або Країна яка Вас в влаштовує або не влаштовує. Тому якщо країна не влаштовує, то ця країна не є поганою - вона Вам просто не підійшла і щоб не мучитися треба шукати далі ту країну в якій Ви будите почуватися комфортно. Не знаю, мені дуже важко знаходитись поряд з людьми які постійно усім не довольні, то їм мешканці з Індії не ті, то їм брудно, то їм холодно або жарко, або бомжі або сервіс поганий І тд і тп, ладно це в чаті можно свайпнути і не читати. Але коли ти півдня це слухаєш, трохи набридає і не можеш свайпнути. Це дуже мене пригнічує. "Миші плакали, кололися, але продовжували наполегливо жерти кактус"
-
-
Скоріш би їхав в найближче emergency, хоча там все разрили і тепер замість 4 хвилин їхати майже 20🥰 Повз би тоді.
-
А я сподівався на рекорд Бігав би с енергією колами