Українська Манітоба
-
хотів би спитати, є якась можливість оплачувати кредитку RBC з української/європейської картки, чи тільки Wise?
-
Це корисний інсайд, дякую
-
Та то питання не конкретно Вам, то більше коментар про їх сервіс. В банку на хендерсон наша аплікація по рефералці була кенселед. Зробили на місці нову те саме. Працівник казав він з десяток разів пробував з іншими клієнтами, та сауа біда. От я й приколупався. Вручно якось моє питання вирішили, але програмно не працює поки наче. Тому хто буде пробувати, наполягайте на вирішенні бага.
-
Може завели в беклог, хз. Я особисто не перевіряв, а суто скопіював свій рафер та умови з сайту й все
-
Ви впевнені що воно працює? Ми тиждень виносили мозок працівникам банку, сказали не працює і все. Порішали через вищого менеджера... Десь фічу недотестили, треба довбати їм мізки😁, щоб отримати ті 50 кад. Я чисто з професійної цікавості, пофіксять чи ні. За тиждень проблема досі наче є.
-
І мені скиньте.
-
Добрий вечір! Підкажіть чи будуть оформляти SIN and Health card у готелі Best Western після Різдва (25.12) та чи потрібно записуватися наперед ?
-
Це типу вечері, що видаються в хілтоні для українців, залишились зайві. Щоб не викидати шукаємо потребуючих. Вже розібрали.
-
Хто живе в хілтоні чи поруч, є 12 вечерь, комусь потрібні?