Українська Манітоба
-
Привіт. Маю дуже рідкісне питання для цього чату. Хтось знає як відновити втрачений/загублений ідентифікаційний номер з закордону?
-
Не чула такого . Дякую , запитаю в групі !
-
Але краще хай хто з цим точніше розбирається відповість Скоріш за все в групі про імміграцію точно будуть люди які брали довідки про несудимість з Польщі
-
Наче їх легшим способом отримують, не взнавав за Польщу, але чув що багато де просто на емейл їм пишете, іноді певний збір платите і все Необовʼязково комусь бути особисто в Польщі
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/apply.html
-
Шукаю бензиновий 50сс або електро скутер, велік в межах 500 кад, так щоп вжух і на роботу доїхав
-
Мені потрібно зробити довідку про несудимість. Тому і довіреність треба зробити на іншу особу бо довідка потрібна с Польщі
-
Я щось не впевнений чи там роблять Взагалі в манітобі проблемно з довіреностями Треба буде апостиль На нього з манітоби будете довго чекати, половина їдуть в Онтаріо/саскачевані так як там одразу апостиль можна Ще є онлайн завірення з нотаріусами з інших провінцій, але такі довіреності не всі українські нотаріуси признають Був випадок в знайомого з США, укр нотаріус не одобрив
-
Там працює до 12 нотаріус, сказали так
-
Поїду запитаю бо ніхто нічого більше не відписав Якщо знаєте де можна ще зробити напишіть )
-
Так .
-
Там іммігрант центр, зазвичай його рекомендують аби завірити переклади За довіреність там нічого не чув
-
Іммігрант центр?
-
Написали цю адресу . Завтра поїду. 100 Adelaide st
-
Може знаєте де можна зробити не безкоштовно?) Бо я взагалі нічого не можу знайти
-
Дуже дякую, я з нуля англійською об'єктивно не навчусь поки що
-
Був би ідеальний, так, але прям щоб навчитися і приділити цьому час - ні) у мене є друзі з авто, яких я могла б попросити, але ми і на каву раз на три місяці ледве зустрічаємось, тому що всі зайняті, я не уявляю, як це навчання організувати
-
Я вчився у індуса. Він тут живе вже 30 років. Також працює ще водієм автобуса. Дуже задоволений. Порекомендувала його українка. Якщо потрібно контакти - можу поділитися
-
А друга з автівкою? Ідеальний варіант - це навчитися з другом, а тоді кілька уроків з інструктором по тонкощах екзамену.
-
У мене немає, якби була, не було б такого запиту)
22 Jan 2023, 08:02
172820/232618
about 4 hours ago