Українська Манітоба
-
Я був там у гімно районах за два роки три рази . Про два з них тут чаті писав . Пізди , тьфу тьфу тьфу , не вихватив . Але і досі відчуття , що дійсно пронесло , що ніхто не вбив там на місці . Людина я не маленька , та налякати мене дуже важко . Ось ті райони як раз в мене всиляють здоровий , логічний та адекватний страх . Тільки якщо питання життя та смерті . Інакше - хер я туди піду кудись . І історії з цього чату тому підтвердження , не кажучи ще про сводки новин .
-
Взагалі це сране неподобство. Немаю що додати.
-
Мої вітання , що поки що не прилетіло . Але ж ви розумієте , це не «за свою приймають» а просто везіння . Тут у чаті дуже часто вспливюать люди , які захищають будь який гімно-район, в котрому комусь з наших прилетіло в ухо , або під ребро( царство небесне). З позиції - я та мої друзі тут-там вже 1-20 років живемо, та такого не було. Там можна і 1»30472 життів прожити , та бомжа і лайна не побачити. Але це не змінює того, що у тих кончених районах , вірогідність отримати піздюлей серед біла дня, відсотково, в рази вище , ніж десь біля озер та лісів бріджвотер , у ночі , наприклад .
-
Народ, як переводити кошти з CIBC в Simplii? Якщо в мене одна електронна почта. Я щось зовсім не розумію
-
Якщо плануєте це робити, то зробіть сьогодні. Я не експерт, але коли я подала аплікацію 4 числа, то мені прийшов лист, що документи прийняті 5 числа.
-
По коментарях виглядає, що пропустив якусь гарячу дискусію. Хочу просто сказати про подачу репорт в поліцію. Ось офіційна інформації, що і як подавати www.winnipeg.ca/police/services/report-crime , а не мені там хтось сказав, що захищатись не можна, в поліцію не можна і т д Чим більше буде репортів про агресивних людей в районі, сходки "наркоманів", більша ймовірність що це місце будуть більше патрулювати. Я навіть не уявляю якби мені в поліції сказали, що не приймають репорт коли мене хтось би вдарив