Українська Манітоба
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка офтальмолога. У дитини спухають і болять очі, вже були у клініці, сказали що все добре, але ситуація погіршилася, очі дуже чіхаються, болять і червоні.
-
Всім привіт 🖐️ 📌Здаємо в оренду професійний миючий пилосос Winnipeg 📍 Ціна 25$ ( доба) Підходить для глибокої очистки: ковролину, матраців, диванів, сидіння машин. Або якщо у вас є домашні тварини🐾🐶🐱, то маємо спеціальні щітки для чистки. Надаємо всі миючі засоби🤗 Телефон ☎️ 204- 698- 5164
-
Я прогавив дискусію про покращення?
-
Чи поїхати)
-
На мою думку єдиний варіант уникнути подібних проблем це уникати взагалі автобусів і місць їх скупчення. Вибачте, я знаю що це простіше сказати ніж зробити, але кажу на свому досвіді. Коли в вас з'явиться машина ви забудете про це. Більшість канадців яких я знаю навіть не розуміють цю проблему.
-
Відвідайте маленькі містечка близько Вінніпегу, може вам сподобається. Можна жити у маленькому селі/містечку, де не знайдете жодного бомжа, навіть якщо дуже захочете, а працювати у Вінні. Я вас розумію, бо працюю у даунтауні, і кожен раз молюся щоб встигла проскочити на світлофорі на Мейн/Логан 🤪
-
Я так щоразу думаю, коли в автобус заходжу 😆
-
Давайте без 💩🙏🏻please
-
Поліція міста Вінніпег фінансується податками мешканців міста а не провінції.
-
Напевно лише мене ці бомжі приймають ,як рідну 🥹то канапку один раз хотіли дати , то бичок з землі підняли і пропонували взяти 🤌🏻🤣завжди двері відкривають в доларамі😃і тд
-
City of Winnipeg Police це якраз і є муніципальна поліція. RCMP - це федеральна
-
Лібери чи Консерватори чи Нові Демократи не мають жодного відношення до муніципальної поліції