Українська Манітоба
-
Я в кроксах і в олімпійці цілу зиму відходив відїздив 🤣
-
Як не можете першим варіантом, то другим тоді. Податкова самостійно зніме гроші з вашого рахунку
-
Які є варіанти оплати заборгованості. На сайті вже як місяць видає помилку. Через онлайн банкін не розумію як саме знайте куди платити.
-
Так це вже було тут, задовго до Кацюріноі
-
Я хз, соррі. Просто черпаю інфу з імміграційного чату та оф джерел))
-
Так ті хто прибув після 4 лютого 24 і так получили перміт на 3 роки… який їм смисл простити «продовження»? 🤨 Шоб виграти тих 2-3 місяці ?
-
Але то тільки для тих, хто прибув до Канади після 4 лютого 2024 року
-
Ну .. про «перший запит» ніхто не писав 😑. Може я не зрозумів
-
Herzh також ок, часто користувалася
-
Ні, все правильно написали, до 31 липня можна подати перезапит, якщо по першому запиту не подовжили
-
Погоджуюсь з Тетяною вище - може бути, якщо є машина. На вулиці стояти і чекати автобус буде холодно
-
Ну .. якшо на загальних умовах і за гроші то в принципі не пізно. А якщо маєте на увазі ше «запригнути в останній вагон з привілегіями від куает» то мабуть вже всьо. ( але якшо чесно, я б спробував .. особисто подавався на новий wp тричі. Правда до 31 березня. Срок продовжили лише з третього разу. Шанси малі , але і 150$ не такі великі гроші )
-
Вітаю! Я, як куєтчица))) в 2022році купила пуховик в Aritzia і чоботи Ugg високі з шнурками. Минулої зими чоботи ні разу не вдягала. Вони занадто теплі(на -30 і нижще) Пуховик декілька разів вдягала. А так пробілала в куртці з Taiger за 80 cad. Дуже підтримую рішення пошарового одягу. Я вдягаю тоненьку фліску під куртку. Машину не маю(
-
Є деякі думки навідатись в Jysk за ковдрами і пошити таке
-
В мене такий в Одесі залишився Класна річ Легкий і теплий Жалкую що не взяла
-
Ну питають вже за вартість, тобто це не березневе питання 🤔🤔🤔🤔
-
Боюсь у нас погані новини
-
Не знаю, десь прочитав щось подібне. Тобто не поспішати з продовженням, якщо ще умовно рік є ?
-
Доброго дня, порадьте будь ласка гарного сімейного лікаря до якого можна попасти, та підкажіть як саме проходе процедура щоб зареєструвати сімейного лікаря Дякую
-
А чому завтра останній день? 🤔
22 Jan 2023, 08:02
172924/240256
about an hour ago