Українська Манітоба
-
#взуття Sorel model Carnival НЕ раджу на #зима в сильні морози, вони скоріше для грязюки, але важкі і треба виймати утеплення кожного для і сушити 😞 Воду вони не пропускають, але концентрують.
-
Боже як не хочеться зими😒
-
Я цю зиму перебігала в тімберлендах, але то було дуже екстремально, не рекомендую 😂
-
Отакий
-
А в когось є коламбія з блискучою підкладкою? Як вони взагалі?
-
Ми з чоловіком купували пуховики ось тут (їх магазин є в Polo Park): www.eddiebauer.ca/p/20612707/women's-glacier-peak-seamless-stretch-down-duffle-coat?sp=1&color=Black - я купила конкретно цей що на фото. Дуже теплий, взагалі не пропускає вітер. З взуття - я всю зиму проходила в сапожках Adidas ось такого плану, жодного разу не змерзла: www.adidas.ca/en/forum-boot-shoes/IE7206.html
-
Я про ось цю модель.
-
Screenshot (Jul 30, 2024 3:25:44 PM)
-
Я про пуховик із Aritzia
-
Маю довгий пуховик від них. Уже 3 рік. З плюсів тільки те що легкий і гарно виглядає. Рукави продумає вітер коли вітряно і мороз -20. Також на другий рік почав вилазити пух. Одягнути темний одяг під нього не реально. Можливо зараз якість краща, але своїм я не задоволена.
-
Декому вже надоїла жара
-
Коли -30, то про моду не дуже згадується 😂
-
Також дітям обов'язково snow pants. Але зараз буде обмежений асортимент. Бо в школі на майданчику їм дозволяють майже все 😂 . Приходять як поросята. Брудні і щасливі.
-
У сенсі Ви що робите Ще літо, не треба про зиму
-
Чула від людей, що Aritzia це модно, а інші казали що модно, але у підлітків.
-
Так з таксами десь 400$ буде, і мені подобається що він довгий
-
Так, Aritzia дуже теплий пуховик чи парка. І легка. Мама купила у минулому році, десь під $400 була ціна.
-
Так, я купила такі за 100 на цьому сайті. А тут ще знизили. Та ще і всі розміри
-
Ахахах, типова куаетчиця🤣🤣🤣 Я переходила в пуховика з reserved але під нього надівала ultra light down пуховик, а в цьому році хочу пуховик з аріції, рекомендували наче як теплий
-
Дітям купую по 2 пари взуття. Бо зазвичай взимку завжди мокре. Купую kamik або багато подібного типу калоша , з якої можна витягнути валянок)) зараз як раз повинно бути 50% ціни. Бо зазвичай взимку вони десь 80 саd, влітку 40
22 Jan 2023, 08:02
172955/238253
3 minutes ago