Українська Манітоба
-
Добрий день. Питання щодо брокерів. Сконтактувала з брокером по телефону (порадив ріелтор, якого рекомендували в цьому чаті). Попросив надіслати документи по списку (WP, SIN, statements, employment letters) + підписати consent form . Тільки після цього назначить зустріч очно. Мене трішки бентежить така процедура. Чи це нормально?
-
Повне страхування буде в автопаку любому.ви авто коли будете брати в рент у них не беріть страховку,а візьміть у автопаку застрахуйте орендне авто. І дивись коли будеш брати авто треба щоб 1.на кредитній картці було написано таке ж саме ім'я як і на правах це дуже важливо,якщо на кредитці не буде написано твоє ім'я як в правах авто не дадуть,оплатити можна лише кредиткою,дебіт не приймають 2.і не забувай про кредитну карту і залог,залог в різних компаніях різний,буває як 300$ так і 600,
-
Це з середини на дверях туалету , тому ще раз, як тільки чиюсь дитину зловлять охоронці, будьте готові оплатити штраф)
-
Тому що коли немає грошей на фарбу , доводиться видряпувати 😅
-
Всім доброго ранку, перешлю повідомлення ще раз
-
В enterprise ліміту немає
-
Спитайте тут, можливо є проживання #робота - це повідомлення від людини яка шукає працівників. Пишіть чи телефонуйте їй напряму For the job in the farm. It’s us Monday to Friday 8-6 some weekends. $17.00 an hour. Duties vary from day to day. Drivers license and transportation is required. It is in Sanford Basic English required Call Lauren at (204) 793-8444
-
@banofbot
-
Я бачив тільки рекламу про продаж курсів по продажу книжок на амазоні 😁
-
Ми теж там знімали квартиру, дуже гарне місто