Українська Манітоба
-
Так можна і по номеру картки надіслати. Не знаю як в сібс, в рбк є опція надіслати клієнту банку, там все просто і швидко.
-
Переказ між дебетними рахунками можна робити через функцію e-transfer. Просто надішліть гроші на емейл дружини. Однак, вона спершу повинна зареєструватись на e-transfer. Знайдіть в онлайн-банкінгу в себе в кабінеті Interac e-Transfer і зареєструтесь і ви і вона
-
Дуже Вам дякую за роз'яснення🙏🏻 А то я перевела вже необхідну суму на кредитку. Потім зателефонували друзі. Почали розповідати про це. Друзі сказали, що ми помилку зробили, що поклали більше грошей на кредитку і її можуть заблокувати тепер
-
І можна переводити на кредитку грошей більше, ніж допустимий кредитний ліміт?
-
Саме так. На дебітовій ліміти зазвичай нижчі. І рекомендують мінімізувати її використання з причини безпеки, адже на дебктовій то ваші гроші, а на кредитці гроші кредиторів. У випадку проблем кредитори будуть свої проблеми самі вирішувати. А. З дебітовою ви самі😁. Але то на рівні чуток
-
А підкажіть будь-ласка для майбутнього - якщо хочу щось купити, то краще переводити гроші на кредитку і з неї витрачати? І потрібно переводити завчасно, бо з цим pending миттєво не виходить?
-
Дякую🌼
-
100% ті самі почуття