Українська Манітоба
-
У 2022 справді була така заборона, але на неї ніхто не зважав, всі віталися Слава Україні.
-
Самому набагато дешевше Але треба знати що та як 🙂
-
Не було miscommunication все було однозначно - Війни немає. Потім статті до газет щоб надати розголосу цій ситуації
-
Не пам'ятаю чи я був в 22 там, але до того року був кожен рік і вітались Слава Україні і про війну говорили ще з 2014, тому в мене ще більша підозра що то був якийсь miscommunication чи misunderstanding. Бо виглядає що то ще одна "Катя з готелю" розказала байки новоприбулим, про те що організатори, щось забороняють.
-
І необов'язково злочин.
-
Буду тепер знати
-
Жовта стрічка окреслює місце злочину, необов'язково, щоб хтось був вбитий.
-
Це дурне питання але коли на місці повішено ось таке жовте це означає що хтось помер ? А коли немає то це означає що це просто якийсь бомж спить ?
-
Це було в 2022 році , я там волонтерив під час організації цього дійства , а потім під час події мої знайомі і друзі волонтерили також , тому я напевно краще знаю . Ви взагалі там були ?
-
Там безхатьки якраз були білі, не раз їх бачив біля Скошабанку.
-
Ну вчора гуляли Я на работу іду є таке, і роздягнуті валяються, живі, трохи втомилися
-
Там розбите скло зупинки, якісь речі розкидані, вчора ввечері такого не було
-
Тепер Даунтаун безпечний?)
-
Великі індейці не поділили вігвам?
-
Колишній співробітник, в якого вкрали авто у Fort Richmond, розказував, що туди переїхав контингент з даунтауну.
-
А може то нещасний випадок на дорозі? І також варто зазначити, що від убивст чи пограбування дорогі райони не застраховані. І не важливо чи це Торонто чи Вінніпег.
-
Ось вам більше оптимістичний ранок
-
Це жесть ми живемо в цій еріі вже 2 роки і таке вперше бачу 😨
-
Я думаю, що за півгодини вже труп заберуть.
-
Якось не дуже добрий ,в мене дитина тудою йтиме через півгодини…
22 Jan 2023, 08:02
173194/230308
3 minutes ago