Українська Манітоба
-
Всім привіт🌸 Знову потрібна ваша допомога🙏 Ось ця тоненька пімпа випала з крану в вошрумі, купили її окремо, але все рівно кран тече знизу, коли воду на лійку переключаєш, наче не доходить там до кінця. Чи є тут сантехнік, що допоможе вставити цю пімпу, чи то вже повністю кран міняти потрібно? Дякую!
-
Вперше пробую Honey Dill Sauce. Канадська гордість, соус, який винайшли в Канаді, а роблять у Вінніпезі (фабрика Greetalia). Мені незвично, він трохи солодкий, зовсім не гострий.
-
Купити в MPI
-
Де я можу взяти підручники щоб підготуватися до іспиту?
-
Може не точно памʼятаю, але коли чоловік здавав, був вибір тільки Англійською, Французькою, чи Хінду
-
Так це ж тільки один лікар там такий, все інше поки що на час :)
-
Бо треба ходити туди, де не рекламували/рекомендували українці. Тоді і записатися на цьому ще тижні можна, і вчасно приймуть)) Принаймі в мене це правило наразі працює))
-
ясно , некрасіво
-
Я звідти пішов ) Апойтмент на 1 ,початок роботи на 2 , а може навіть і на 3 ,дякую ,я не маю скільки часу, . Я пішов звідти якраз .
-
Лікували зуби, а потім заїли це все смаколиками 🤣
-
Даю реклмендацію де сам робив після баранюка: грінвуд деннтал на пембіні. Я і дружина лайк це місце ось скоро другий раз підем туда. Найдете деінде теж маякуйте
-
Що сталось на двіста повідомлень?
-
Всім привіт :) Батьки часто стикаються з проблемою: дитина відмовляється від професії в "фінансах" і мріє про музичну кар'єру. 🤷 Чи дійсно музика не може бути життєвим шляхом? Давайте розберемося разом! 🌟 Приєднуйтесь до нашого безкоштовного ефіру для батьків від команди Teegu.io з кар'єрним радником Ольгою Руденко, яка поділиться перевіреними лайфхаками та порадами з 5-ти річного досвіду, як допомогти вашому тінейджеру знайти свій шлях у житті та вибрати професію, яка йому підходить. Це ваш шанс отримати поради від експертів у сфері кар’єри! 🌟 📅Коли : Вівторок, 31.07, 20:00 по Вінніпегу 📍Де : Онлайн 💲Вартість: Безкоштовно Поставте лайк ❤️👍 на цей пост, якщо тема вам близька та ви хочете дізнатися більше! До зустрічі на ефірі! 🎉
-
Оце у людей охорона в автівці була)
-
Всім привіт, чи можна скласти в Mpi тест на отримання прав класу 3 та (air brakes) гальма, українською мовою?Дякую
-
Я ж писала до того, в районі Гарден Ст
-
Це де?
-
На сайті є калькулятор, а ще коли подавали декларацію, то там мало порахувати вам.
-
Могу помилятись близько по 400 за кожну дитину
-
Головне сильно не набухатись 💀💀💀
22 Jan 2023, 08:02
173270/230334
less than a minute ago