Українська Манітоба
-
Це де?
-
На сайті є калькулятор, а ще коли подавали декларацію, то там мало порахувати вам.
-
Могу помилятись близько по 400 за кожну дитину
-
Головне сильно не набухатись 💀💀💀
-
На карті залишилося близько 30 000грн. Кому потрібна гривня? Ви мені CAD при зустрічі або e-transfer, а я вам грн. на українську карту
-
Я, як щира українка, перші два рази прочитала «дідо»
-
Алко-гастро розваги в Ньюфінланд норм. І природа гарненька, кому важливо, якщошо )
-
У вас так гарно на бекярді 👌🏻
-
Незнаю хто це, але ваша карта хелз карта прийшла нам на адрес. Напишіть в ДМ🙃 можливо ви тут знайдетесь
-
О, чесно кажучи, навіть не знаю як вони мені там чистили. Ходив в East Kildonan Dental обидва рази.
-
Я теж вже 2 раза чистив ,одна дівчина дуже була акуратною в мені сподобалося навіть з тим «скриготінням» , прийшов на повторну через пів року , скзали що та що робила спершу захворіла , ця друга ,як почала навалювати по зубах то прийшлось ясна запихувати назад , вона мені навіть флосінг не зробила ,20 хвилин і все готово. Тепер шукаю якусь іншу клініку , там де роблять водою під тиском і трошки шкребуть , є тут така? Дайте рекомендації будь ласка .
-
Та ладно, нічого страшного там не відбувається) Вже 2 рази чистив в Канаді і все ок.
-
Так, про процедурі аналогічно, тільки в межах одного міста.
-
Мене з мого міста відправили до Львова, робив щелепний хірург з військового госпіталю. Потім пломба у свого) порівняти поки не можу, бо тільки тут збираюся йти до стоматолога
-
Кухонний ніж 😁
-
Можете ще відкусити😂
-
Я виїжджаю до тебе ><
-
Лазер і азот
-
Є різні методи
-
Так, але бородавки видаляють азотом, а не лазерезем