Українська Манітоба
-
1970s
-
Вітаю, хтось знає контакти цього кондитера : Korban. CAKE ? Маю забрати торт , але не може додзвонитись
-
Теж сьогодні подивився бо вже заспамили друзі. Насправді цікаво факти
-
Давайте краще про їжу 😂 Дивіться який крихітка
-
www.facebook.com/share/p/fTVbSE6qvT4DTXfg/?mibextid=79PoIi
-
Не згоден .. здоровʼя така штука шо ліпше перебздіти… Тим більше провіритись на якись недайбог рачок… тут вже який спосіб веди-неведи , а треба дохтора
-
Конкуренція на вакансії лікаря - шалена
-
Давайте далі про гроші краще 🙁
-
Кожен лікар - $250k У держави нема грошей А платники податків й без того віддають державі 40% доходу Як на мене - досить лікарів. Нефіг по кожному чіху до лікарів бігати Ведіть здоровий образ життя, й не хворайте 🕊 And if it's time to die, die like a real human been 😎
-
Ну вони є і працюють також на ринку. Кожному своє. Хтось готовий платити більше, то хай платять.
-
Ну а нахіба такі здалися 😨
-
Зазвичай, більшість дантистів слідують гайду. Однак, є і ті, які ставлять свої, вищі ціни, і тоді бенефіти покривають тільки витрати по гайду, а різницю треба платити самому.
-
Ситуація в кожного особлива. На когось витрачають більше матеріалів, на когось менше. Десь потребують додаткових операцій, десь ні
-
З мене навіть взяли дешевше ніж в цьому гайді, може я виглядала дійсно печально. Але файл якраз тої спілки дантистів, шукайте свій код процедури і дивіться скільки має коштувати
-
Дякую, зайду в понеділок - запитаю, аж цікаво :)
-
Не в тисячах, а кілька відсотків
-
Ось тут я робив maps.app.goo.gl/K1Mdx34G6VnFRe56A
-
Навіть 2023/2024 помінялось
-
www.manitobadentist.ca/docs/default-source/default-document-library/fee-guide/oral-and-maxillofacial-2024-fee-guide.pdf?sfvrsn=687ebd5d_2
-
Ні, Баранюк якраз мене направив до хірурга, бо він не робить тих складних операцій
22 Jan 2023, 08:02
173367/236621
4 minutes ago