Українська Манітоба
-
100% ті самі почуття
-
Як скажете, більш коректно буде сказати що я не дуже знайомий саме з цим місцем але я бував у районах північніше даун тауну - Боже збав
-
Я користувався цим свйтом: www.realtor.ca/real-estate/25007840/458-mckenzie-street-winnipeg-sinclair-park#view=stats Дуже зручно щоб дивитися статистику району, median household income говорить багато. Я не в якому разі не спеціаліст по Вінніпегу але зазвичай райони North-West - не дуже гарні. Бідні і з усіма негативними факторами вихячами з цього.
-
Не розумію чому мені тоді відмовили в підвищенні😡 з ранку весь настрій зіпсував цей банк
-
Нещодавно був в сібс, казали що будь який момент можуть змінити ліміт до 9999.99. То я просто питав😁 Замовлення онлайн? В магазинах є опція розбити оплату по карткамм. Частину з дебетки, частину з кредитки В пендінг висітиме 2 3 дні. Думаю будуть ближче до вівторка
-
Дуже Вам дякую за відповідь 🙏🏻 спробую щось зробити
-
Ви підходили туди, де відкривали рахунок чи до будь-якого іншого відділення?
-
Ви теж дзвонили чи підходили в банк? Банк CIBC?
-
Подзвонила в банк. Сказали, що перші 60 днів ліміт на витрати з дебітової карти підвищити не можуть. Переспросила чи не плутають вони з кредитною карткою. Сказали, що це обмеження для дебітової картки. Вирішили, що можна перекинути на кредитну карту і з неї розрахуватися. Перекинула, гроші пішли, але застрягли у Pending. Тепер не знаю коли вони прийдуть на кредитку, та коли вже я зможу оплатити своє замовлення 😭😭😭
-
В Україні через іміджевий центр ще треба витребувати довідку 3 рівня про професійну педагогічну щось там Statement of professional standing , її очікувати заявлено теж від місяця 😕я готую все одно все без підтверджень, бо якшо лише чекати одне і тоді починати друге - то воно затягнеться на роки 😆
-
Так, додайте на сайті отримувачів додатково, це можна у будь-який момент зробити. Мою оцінку минулого тижня відправити уже в PCU. Я планую цього написати їм сама ще раз, на попередній лист мені відповіли десь через два тижні 😆 то вже добре розумію, що цей дощ надовго ))