Українська Манітоба
-
Я не саму оцінку дивлюсь, а скільки чекати. Те що самі по собі відгуки не репрезентативні згоден. Коли тобі добре, ти отримав послугу і пішов собі, а коли погано, то хочеш написати які всі бяки буки, а ти ДʼАртаньян
-
Грінвуд клініка в Манітобі, лікування каналу. В приватні можу скинути инвойс, якщо аж така недовіра до громади :) Лікування тривало годину. Я спитала, чи це у лікаря така ставка за годину, чи це матеріали з Марсу доставляли - сказали, що вони згодні, що ціни не адекватні, але встановлюються спілкою дантистів, і спілку треба утримувати 😁
-
maps.app.goo.gl/GF2RGjx9TVzXfbiP6?g_st=ic
-
Коли кров ротом йде вночі?
-
Так, от людина якщо відкрилася язва поїхала б у одну з 6 клінік, а тепер поїде у одну з 3 Буде чекати 14 годин, робити нічого не будуть поки людина не втратить свідомість А коли втратила свідомість, перенесуть на ліжко вже білого як стіну А лікар прийде ще через 5 годин Спасіба що живий після цього Така собі історія не з інтернету
-
Це потрібно сісти і порахувати. Скільки що буде коштувати. І зробити розрізи на 5-10-20 років наперед. Зпрогнозувати моделі і буде видно, яка система буде працювати