Українська Манітоба
-
Коли кров ротом йде вночі?
-
З хейві абдомінал блідінг треба в емердженсі
-
Не всюди 😊 потрібне якісне регулювання - це функція держави. А якщо вона працює на держ.апарат, а не на громаду, то звісно, що "так це не працює" 😏
-
Якщо що, то в Манітобі дантисти дешевші, ніж в Онтаріо, наприклад. Починаючи від рентгену та чистки і до імплантів.
-
Де ви взяли $2000 за годину роботи? Дайте посилання.
-
З виразкою треба їхати в арджент кер, я щойно загуглила :)
-
В Манітобі спілка дантистів встановлює ціни. Ви вважаєте, що 2000 Дол за годину праці з зубом це ок? Бо це той рівень, який вони встановили.
-
Так, от людина якщо відкрилася язва поїхала б у одну з 6 клінік, а тепер поїде у одну з 3 Буде чекати 14 годин, робити нічого не будуть поки людина не втратить свідомість А коли втратила свідомість, перенесуть на ліжко вже білого як стіну А лікар прийде ще через 5 годин Спасіба що живий після цього Така собі історія не з інтернету
-
Добре. З часом разом покращуватимемо життя в Канаді ✊
-
Ні, так це не працює, на жаль. Приватна медицина вбиває державну. Це усюди так
-
Це потрібно сісти і порахувати. Скільки що буде коштувати. І зробити розрізи на 5-10-20 років наперед. Зпрогнозувати моделі і буде видно, яка система буде працювати
-
А могло б бути так - якщо ти мільярдер, платиш "мільйон" за "швидку" швидку (при бажанні, звісно), і завдяки цьому вчитель сидить у черзі вже не так довго 😉
-
Ні, це факт просто. Ви не зможете нічого поміняти, поки не будете впливати вибором
-
Так працює демократія. Я можу бути незгідний з вибором більшості, але я приймаю це в надії на усіх та зміни
-
Бюджет = люди Вертаємося по колу Потрібні реформи а де взяти гроші
-
Ага, люблю повідомлення: чекав всю ніч, не дочекався - пішов додому. Так тому і не дочекався, що то не емердженсі випадок був, раз міг піти додому)))
-
Ну то ви і на обирали)
-
Це вже зверхність?
-
Це в яких таких «золотих союзах» лікуватись за $2,000? Не чув такого
-
Ви не ж виборцем поки, а я є. Ось в цьому поки різниця. Як тільки отримаєте право голосу - вперед міняти систему.
22 Jan 2023, 08:02
173412/231361
3 minutes ago