Українська Манітоба
-
Кормити тварин заборонено, але це насправді і не потрібно. Вони вже і так розуміють місцезнаходження всіх сміттєвих урн в парків. Вони завжди біля них крутяться.
-
Це все вирішується державними квотами на роботу у держ клініці.
-
І саме головне, ми ж не прибираємо з рівняння держ клініки. Нема грошей йдеш і лікуєшся безкоштовно.
-
Бізнес працює, коли є клієнти, які несуть гроші. Більше клінік потребуватиме більше персоналу. Медичні школи державні мають квоти і не випускають медсестер та лікарів більше, ніж треба. Куди ці лікарі підуть, коли завтра один бізнес запропонує вдвічі більшу зарплату? Вони підуть у приватний заклад з державного.
-
Ха ха, шкода шо тут не можна дати рекламу, бо вмер у емердженсі
-
Ага, між полетіти в магазин і поїхати на машині/таксі, ви завжди обираєте політ. Не меліть дурні. Люди обирають шлях найменшого спротиву.
-
На основі чого буде втрата робочих місць? Якшо клінік буде відкриватись більше. Бо втрата робочих місць якраз відбувається коли держава закриває фінансування.
-
Для прикладу, профспілки медсестер в Онтаріо вже кілька років ведуть пубічну кампанію проти прем'єра Форда, який час від часу кидає ідеї приватизації медицини. Основний меседж від медсестер - буде втрата робочих місць і здорожчання послуг. Платна приватна медицина перетворюється у чистий бізнес.
-
Так розкажіть, бо в мене таких знайомих нема.
-
Ось головний висновок с дискусії та відео - майте гроші
-
Тобто ви стверджуєте, що умовні -20-25% людей який підуть з державних клінік у приватні, бо їм час дорожче за гроші, не знизять черги і не розвантажать держ лікарні?
-
Я показую, що мікс-модель не працює однаково для всіх, а тільки для тих, в кого є гроші. Аналогічно буде і з платною медициною. А так мені в Канаді дуже подобається, що навіть якщо ти мільярдер, то мусиш сидіти в черзі на швидкій як і вчитель школи чи працівник Волмарту
-
Я робив карієс. 350$ зуб. Канали так це дорого, але вони і в Україні були дорогі(не настільки). Про США це міф. Громадяни отримують умовно безкоштовну медицину також. Хоча система дурнувата. Там клініка може виставити рахунок на 10000000$ доларів, а ви такі, в мене нема, ось 3$ і страховка покриває ще 200$ і вони таки, ок дякую.
-
Ну з шарою не згоден. Медицина це базова потреба людини, ми не у США же щоб тисячи людей вмирати але біг фарма заробляла. Я не знаю чи є субсидії у Європі, але ти без жодних страховок у Франції ідеш та за 100-200 евро тобі все роблять. У Канаді тобі за 200 приїдеш та порадять прийти наступного ранку на такий список послуг та захватити 1500😁
-
Найголовніший висновок з цієї дискусії - слідкуйке за зубами! Бо зробити нові коштує, приблизно, як той котедж на озері, що тут обговорювали.
-
Тут така шара буде навряд чи, але з часом можливо «ринок порішає» 🤷♂️