Українська Манітоба
-
О треба подивитися буде, комедія добра вийшла напевно😁 Людина яка живе у країні на грані failed state, розкаже про крах Канади) Якщо зараз тут крах, то я мовчу про Україну 2008 та 2014🙂 Одразу згадую як русня у 20-21 роках подобні висери робила, та расказувла що в нас демократії не немає, і це від людей яки жили в авторитарній країні😁
-
згоден )) повна шляпа , а не відео ) Просто рішив Валентин навалити казок про «загнівающий запад». Добре шо ми можем власними очима (гаманцями) бачити як воно насправді.
-
А якщо більше лікарів допоможе?
-
Ну так, на прикладі дантистів це якраз і показово: ті пацієнти, які мають або хороше страхування або гроші, мають хороші послуги та білі зуби. А ті, хто без грошей або має погані страховки або без робити, ходять без зубів, бо субсидована державою стоматологія не покриває цілу купу послуг. Крім того, на субсидію ще треба кваліфікуватись, тобто мати низький дохід. Якщо у вас дохід приблизно середній, ви не зможете кваліфікуватись на субсидованих дантистів. Якщо у вас немає страхування від роботи, то все за власні кошти, яких може не вистачити. А тому будете ходити без зубів, аби платити іпотеку. Капіталізм в чистому виді.
-
Останній капіталіст Розбиті надії
-
Так а в чому проблема мати обидва варіанти? Я розумію коли тільки платна як в США, це не прикольно. І як показує практика, тільки безкоштовна - це також погано. То може якраз мікс це буде рішення? Просто подивіться як працює стоматологія. Це ж яскравий приклад як це буде.
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-19:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Проблеми не тільки з цим Він в принципі самі проблеми назвав правильно, це не важко, їх бачать всі Вирішується реформами у медицині, виробництві, та і у імміграційний сфері, нажаль
-
Я мабуть єдиний хто той відос не дивився ще😂 Судячи з відгуків і не тре мабуть, бо щось краснопьоров перетворюється у «дикого пінгвіна»(хто поняв, той поняв). Особисто мене хвилюють 2 проблеми в Канаді: 1. медецина(дозвольте вже платну медецину, це як мінімум розвантажить державну). 2. Ціна будинків. Як на мене це вирішується вертикальним будівництвом, але воно тут чогось не популярне 🤷♂️
-
Короче типове відео з клікбейтною назвою та змістом
-
І моє улюблене про зелену енергетику, нафту , газ, Альберту і Норвегії. Повна профанація, на мою думку, радити щоб слідували Норвегії в якої більшість підприємств державні, жаліється, що Альбертівські нафтові компанії не можуть виділити гроші на покращення енергетики, та йому треба було не останній капіталіст, а прогресивний соціаліст свій канал назвати. Насправді знову повне нерозуміння, що відбувається в Канаді в цій сфері.
-
Відтік кадрів в америку базований на лінкедін дослідженні і то тільки для СТЕМ студентів трьох найдорожчих університетів, в які якраз йдуть щоб знайти роботу в Америці, і ще й з коментом про державу, яка витрачає гроші на студентів. Це показує повне нерозуміння ні ринку, ні системи освіти в Канаді.
-
Почались стандартні арійські замашки про іммігрантів, палестинські демонстрації, які на мою думку Канада заглушила досить правильно порівняно з іншими країнами, а порівняння про якісних і неякісних іммігрантів це взагалі маразм бо з його слів лікар з європи, який не може знайти роботу в Канаді і працює прибиральником, розповідає всім яка Канада дира, і ненавидить її є кращий ніж прибиральник з Азії, який радий, що Канада його до себе впустила і його діти отримують таку саму освіту як і всі інші.
-
Перша історія про студента який літає два рази в тиждень в університет до Ванкувера, ну ніяк не показник економіки Канади. Насправді неспроможність купувати житло впливає на економіку ,але так само як і wealth effect від зростання цін на житло. А з того, що він розказує, що студент користується "розвинутими лоукостерами в Канаді" (пів чату має почати сміятись після тих слів) , а насправді він їздив еір кенеда, показує, що він першу попавшуся історію загуглив і показав, додав ще пару скріншотів з коментаии про мільйоні будинки і висновки в головах глядачів готові. Говорячи про історію Канади, як тут роздавали землю наліво і направо, і як тут легко було сто років тому - показує, що він про Канаду знає не більше ніж про економіку і я б вже на цьому місці засумнівався в його школі інвестицій, яку він рекламує, але далі ще "краще".
-
Починається з того, що "Канада пасе задніх з допомогою Україні" - необгрунтоване твердження, так як Канада 5та по об'єму допомоги, а якщо ще й якщо врахувати, що Канада одна з небагатьох країн, де незважаючи хто при владі вона і надалі буде підтримувати і допомагати Україні, цей вступ виглядав дуже дивно.
-
Дивитись це відео, просто марна трата часу. Потрібно увімкнути відео, вимкнути звук, почекати до кінця, щоб канал отримав гроші від ютубу і далі робив україномовний контент. Задонатити на ЗСУ через лінк під відео. І забути про відео. Це був короткий опис мого розширеного коменту чого це відео - профанація на економічний аналіз: