Українська Манітоба
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-19:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Проблеми не тільки з цим Він в принципі самі проблеми назвав правильно, це не важко, їх бачать всі Вирішується реформами у медицині, виробництві, та і у імміграційний сфері, нажаль
-
Я мабуть єдиний хто той відос не дивився ще😂 Судячи з відгуків і не тре мабуть, бо щось краснопьоров перетворюється у «дикого пінгвіна»(хто поняв, той поняв). Особисто мене хвилюють 2 проблеми в Канаді: 1. медецина(дозвольте вже платну медецину, це як мінімум розвантажить державну). 2. Ціна будинків. Як на мене це вирішується вертикальним будівництвом, але воно тут чогось не популярне 🤷♂️
-
Короче типове відео з клікбейтною назвою та змістом
-
І моє улюблене про зелену енергетику, нафту , газ, Альберту і Норвегії. Повна профанація, на мою думку, радити щоб слідували Норвегії в якої більшість підприємств державні, жаліється, що Альбертівські нафтові компанії не можуть виділити гроші на покращення енергетики, та йому треба було не останній капіталіст, а прогресивний соціаліст свій канал назвати. Насправді знову повне нерозуміння, що відбувається в Канаді в цій сфері.
-
Відтік кадрів в америку базований на лінкедін дослідженні і то тільки для СТЕМ студентів трьох найдорожчих університетів, в які якраз йдуть щоб знайти роботу в Америці, і ще й з коментом про державу, яка витрачає гроші на студентів. Це показує повне нерозуміння ні ринку, ні системи освіти в Канаді.
-
Почались стандартні арійські замашки про іммігрантів, палестинські демонстрації, які на мою думку Канада заглушила досить правильно порівняно з іншими країнами, а порівняння про якісних і неякісних іммігрантів це взагалі маразм бо з його слів лікар з європи, який не може знайти роботу в Канаді і працює прибиральником, розповідає всім яка Канада дира, і ненавидить її є кращий ніж прибиральник з Азії, який радий, що Канада його до себе впустила і його діти отримують таку саму освіту як і всі інші.
-
Перша історія про студента який літає два рази в тиждень в університет до Ванкувера, ну ніяк не показник економіки Канади. Насправді неспроможність купувати житло впливає на економіку ,але так само як і wealth effect від зростання цін на житло. А з того, що він розказує, що студент користується "розвинутими лоукостерами в Канаді" (пів чату має почати сміятись після тих слів) , а насправді він їздив еір кенеда, показує, що він першу попавшуся історію загуглив і показав, додав ще пару скріншотів з коментаии про мільйоні будинки і висновки в головах глядачів готові. Говорячи про історію Канади, як тут роздавали землю наліво і направо, і як тут легко було сто років тому - показує, що він про Канаду знає не більше ніж про економіку і я б вже на цьому місці засумнівався в його школі інвестицій, яку він рекламує, але далі ще "краще".
-
Починається з того, що "Канада пасе задніх з допомогою Україні" - необгрунтоване твердження, так як Канада 5та по об'єму допомоги, а якщо ще й якщо врахувати, що Канада одна з небагатьох країн, де незважаючи хто при владі вона і надалі буде підтримувати і допомагати Україні, цей вступ виглядав дуже дивно.
-
Дивитись це відео, просто марна трата часу. Потрібно увімкнути відео, вимкнути звук, почекати до кінця, щоб канал отримав гроші від ютубу і далі робив україномовний контент. Задонатити на ЗСУ через лінк під відео. І забути про відео. Це був короткий опис мого розширеного коменту чого це відео - профанація на економічний аналіз:
-
Треба було їжу брати
-
#робота Warehouse Associate/Driver Локація: Canadian Tire Polo Park Графік: з 10:30 до 07:00 Обов'язки: Розкладання надлишкового товару на складі за допомогою фокліфта, водіння траку 3 та 5 тонн, вигрузка/погрузка товару у трак. Приходьте на Customer Service та заповнюйте аплікацію, вони будуть розглядатись в першу чергу! За деталями в приват! * Два українця вже найняті на цю позицію, шукають ще одну людину!
-
Як раз там і їшов Бігали, але дуже швидко ховались
-
Просто потрібно слідкувати за сміттєвими урнами, а зимою лазять по сітці паркану з гольф-полем - по дорозі з Chief Pegius trail (я там десь 10 підряд одного вечора зустрів)
-
Ні, розумні розбишаки Чув урчання їх на мене І один с декілька секунд на мене глянув Та і то непогано Тепер в Даунтаун вертатися Сподіваюсь без пригод