Українська Манітоба
-
Лише питання Звідки знають як шкарпетки на смак
-
В мені знову прокинувся єнот 👀😳
-
То значить з чатом та Вікторією все добре
-
Victoria ніяк не закінчить спіч
-
Шукаю фітнес тренера, який может допомогти з написанням програми тренувань з упором на м'язи спини відповідно до того інвентаря, що є в спортзалі мого будинку та декількох тренувань, щоб відточити техніку. Напишіть мені хто може. Дякую!
-
На що схожий смак?
-
Сьогодні не п'ятниця, але прикол на приколі)) Гуглила, чим убрать запах дуріана, а в третій строчці почало розказувати про жіночі органи. Отже, здоровий запах жінки-це йогурт або пиво. Тож, тепер розумію всіх цих любітелєй пива))) Тягне людей до першоджерела))
-
Дякую!!! Тобто хай підросте и цю бульбу від'єднаю Це вперше, виходить трохи можу в квіти.
-
Це RBC, якщо це не питання безпеки буде 3-5 днів рішатися😁 Просто дійсно непонятна фігня, є ліміт, а використовувати неможливо😳 Я думав минулого разу може ще ліміт не обновився в системі, бо підняв до 10к за 5 хвилин до переказу, але вже місяць як він повинен був піднятися, візуально є, а так нема)
-
А хтось стикався з лімітами на e-transfer у RBC та знає як їх починити? Пише що ліміт 10000, а по факту не дає більше 1500 переказати на день😿 Зараз пише 8500 ліміт, не дає навіть $1 відправити, знущання(
-
Здається з 1 Вересня саблет простора 2 бедрум апартмент. (заїзжати можна на декілька днів раніше) Ціна- $1473 адреса: 59 Wilmot Plaсe (Osborne Vilage) зі сторони Wellington Crescent Можна з котиками але не з собаками. Є підземний та надземний паркінги за окрему плату. В ціну включено опалення та вода. Електрика в середньому $30 Біля будинку своя територія з лавочками та столиком де можна випита кави та викурити цигарку при бажанні. (в будинку не курять) Квартира дуже світла з огромними вікнами, будинок цегляний і абсолютно не чути сусідів. Огляд можливий в любий день після 4:30 За додатковими питаннями у приват. додаю ссилку на відео огляд квартири від компанії. youtu.be/i01L8_LWXvU Дякую.