Українська Манітоба
-
Тільки через навчання можливо, інше ніяк?
-
Щоб поступити на програму навчання на медсестру, потрібна англійська на рівні 8. Навчання 28 місяців umanitoba.ca/explore/programs-of-study/nursing-bn?utm_source=Google+Search&utm_medium=cpc&utm_campaign=Nursing+Student+Recruitment+-+2022&gclid=Cj0KCQiAyMKbBhD1ARIsANs7rEFHbdM7NmTz2b6sj6KlUCH3q0vTTgKvhCQyhiN-VSpkfOrBu2D-4TcaAliqEALw_wcB
-
Всім привіт…невдовзі з жінкою прилітаємо в Вінніпег…жінка за освітою Медсистра…можливо хтось знає з чого їй тут краще почати працювати чи перевчитися можливо на якісь курси ходити?
-
Я писав вам в приват.
-
З ким зв’язатися ?
-
Межі poor fair good excellent на цій картинці. 656 це poor. Пишуть average 667
-
А який рівень кредит скору вважається як грамотне використання ?
-
Дякую, насправді хто його зна авто я би взяв, Доречі підвищився скор але не так щоб істотно: Гарний аплікейшн, дякую за пораду!
-
Як перевірити свій кредитний рейнтиг? По-перше, ви повинні бути вже в Канаді, зробити Social Insurance Number та відкрити рахунок та кредитку в банку. Банки щомісяця передають дані про своїх клієнтів до кредитних бюро. В Канаді є два кредитних бюро: Equifax та TransUnion. Ці бюро мають різну методологію підрахунку рейтингу, а тому він буде різнитися. Якщо ви зазвичай можете бачити свій кредитний рейтинг від TransUnion у ваших мобільних аплікаціях, то рейтинг від Equifax не завжди доступний. Є кілька сервісів, де ви можете абсолютно безкоштовно та безпечно перевірити свій рейтинг. Один з сервісів є Borrowell, де ви не тільки можете перевірити рейтинг, а й отримати автоматизовані рекомендації та доступ до широкого кола фінансових послуг від різних провайдерів. Наприклад, прямо зараз мені пропонують автокредити під 3.9% річних, що є досить низькою ставкою. Ось посилання для реєстрації в Borrowell Також, регулярні перевірки свого рейтингу можуть запобігти неприємним ситуаціям з шахрайством.
-
-
Так і роблю але скор низький )))
-
Тим не меньше навіть у моїх батьків краще не дивлячись що усі кредитки плачу я по тій самій схемі.