Українська Манітоба
-
Шукаю зараз кабін на серпень, і більшість пропзицій звичайно, що дорогі, але навіть питання не в ціні, а в сервісі. Багато кабінс навть сервіс нормальний не можуть забезпечити (
-
А Мексика? Маю на увазі ті місця, де є шанс повернутися з нирками
-
Чорне море - 2007-2009 Крим, різні локації, 2010-2017 роки - Болгарія різні локації. Жодного літа не пропускали, щоб покупатися у морі і відпочити не менше повних 14-20 днів. У Канаді за 6 років жоний раз на морях поки не були, озера тільки.
-
У нас такий препод був по теормеху в універі :D
-
Хтось має змогу продати 1000 USDT?
-
Таке враження, що в нас один і той самий вчитель був. Він часом крім трудового навчання фізику не викладав?
-
А, ну це ще хоч якось співвідносно з життям)
-
Є спальні вагони, але вже 500$)
-
Там немає де, там сидіння
-
Я б гарно виспався
-
По-моєму, за 48 годин в поїзді можна збожеволіти і почати бачити ведмедів прямо в вагоні
-
О, в мене не тільки війну, а розкулачення пережили Ненавидять СССР (в вочевидь), та страждають на зберігання речей, нічого не викидається А от на їжу не передалося, ми завжди їли все
-
Напиши в приват
-
Ікра з кабачків мені теж дуже подобається! А батьки не люблять. Кажуть, що в їхньому дитинстві (після другої світової) одна ікра з кабачків такі і була в магазині. І що мені мабуть якось генами передалася
-
Ой в мене там теж на багато доларів 😂 Тепер до зарплати на гречці 😂😂😂
-
Я ще купив ікру з кабачків 😏 В єнота нарешті повний холодильник, і пустий кошель
-
Я вчора начиталась і теж поїхала після роботи, ті ж 40 хвилин з st vital 😂
-
Чорними
-
Та заповнили його сльозами 🌚
-
Прокинулись гени стародавніх укрів, що викопали Чорне море)
22 Jan 2023, 08:02
173627/233055
19 minutes ago