Українська Манітоба
-
Вчора натрапив на тамтешню місцеву групу, де мешканка Торонто виставила пост, що переїжджають до St John's. В коментарях відписалось просто надзвичайно багато колишніх мешканців GTA, які переїхали жити до NL за останні кілька років. Житлова криза у GTA змушує людей шукати інші місця для проживання.
-
Ми раз поїхали на ферму, на відкриття сезону: 30 хв черга, 15 хв збирання, ще 2-3 години просто тусувалися там. Це більше розвага, якщо їхати на ферму, де вона є. Висновок: на раз і з дітьми - супер! А дальше купуємо в Суперсторі, там вже теж трохи стигліші продають і виходить дешевше))
-
100%, It is all about your net worth
-
Дяка Буду чекати часу коли може буде машина
-
berrytime.ca/
-
Коли бувала на сході чи півдні (зізнаюсь - це було давно і всього кілька разів), то мені щоразу смерділо. Тут де живу вже 1,5 роки - не чула жодного разу смороду. Тепер читаю чат і думаю де хату купляти: стару, але з гарним повітрям за вікном чи новішу і зі смородом 🤔
-
Друзі, завтра о 10.30 за Вінніпегом (18.30 за Києвом) в інстаграмі в ефірі поділюсь власним досвідом, як купувати авіаквитки на тварину, якщо ви хочете її перевезти з України в Канаду. Ефір буде цікавий тим, хто збирається робити це вперше. Я не буду розповідати про підготовку тварини, щеплення, паспорти і т.д., а виключно про авіалогістику. Я витратила три тижні на те, щоб купити квиток Вінніпег-Варшава-Вінніпег з котом на зворотному шляху. Є багато нюансів, якби я їх знала раніше, зекономила би час і нерви. Тож спробую зекономити ваш, якщо ви такий самий новачок як і я і плануєте переїзд вашого улюбленця. Приєднуйтесь завтра, в неділю, 28 липня, о 10.30 (за Вінніпегом), інста @milashyk.
-
Багатство і бідність поняття для кожного різні. Наявність коштів на рахунку не говорить про багатство. Мені сподобався виступ Білла Гейтса де він пояснював чому його донька не одружиться на бідному чоловіку. Гарний приклад.
-
Отож!
-
єнот же полоскун, ні?)
-
Де збирали?
-
Зранку встав пішов полуниць назбирав, а не ці ваші тости ! Тости ввечері тре, під горілку 😂