Українська Манітоба
-
Як перевірити свій кредитний рейнтиг? По-перше, ви повинні бути вже в Канаді, зробити Social Insurance Number та відкрити рахунок та кредитку в банку. Банки щомісяця передають дані про своїх клієнтів до кредитних бюро. В Канаді є два кредитних бюро: Equifax та TransUnion. Ці бюро мають різну методологію підрахунку рейтингу, а тому він буде різнитися. Якщо ви зазвичай можете бачити свій кредитний рейтинг від TransUnion у ваших мобільних аплікаціях, то рейтинг від Equifax не завжди доступний. Є кілька сервісів, де ви можете абсолютно безкоштовно та безпечно перевірити свій рейтинг. Один з сервісів є Borrowell, де ви не тільки можете перевірити рейтинг, а й отримати автоматизовані рекомендації та доступ до широкого кола фінансових послуг від різних провайдерів. Наприклад, прямо зараз мені пропонують автокредити під 3.9% річних, що є досить низькою ставкою. Ось посилання для реєстрації в Borrowell Також, регулярні перевірки свого рейтингу можуть запобігти неприємним ситуаціям з шахрайством.
-
-
Так і роблю але скор низький )))
-
Тим не меньше навіть у моїх батьків краще не дивлячись що усі кредитки плачу я по тій самій схемі.
-
Підпишусь під «вчителі які підтвердились - коментуйте», я б радо поспілкувалася бо наразі отримала від WES оцінку course to course. Тепер потрібно рухатись далі, але я щось заплуталась
-
Я на перші пів року на рейтинг не розраховую 😂 бо канадська фінансова грамотність дуже печальна ще ))
-
Кажуть що краще платити Amount due раніше ніж наступить due date. Але не все так просто. Я так і робив а кредитний рейтинг впав дуже, чого саме - я не розумію
-
Ну а я не зрозуміла віображення сум і кинула різницю ліміт -карент баланс
-
Ще досить часто плутає ото пендінг, мені наприклад значно зручніше дивитися на поле credit available. Це залишок не витраченого кредитного ліміту. Плюс у тому що він включає в себе пендінг. (На відміну від Credit available)
-
Позитивне значення - заборгованість, негативне ніколи не бачив але думаю що так то власні кошти
-
Заборгованість якщо там позитивне значення? У мене так вийшло що цей баланс «-25,00» сьогодні зранку виявився 🤕
-
Знаю що це дуже базова штука але багато наших не розуміють що отой current balance це насправді то що ви використали і винні банку. Тобто у нас би це назвали сумарна заборгованість.