Українська Манітоба
-
Ага , в них я був , поїли баксів на 200, вирішили не повертатися . Типу класне , але не оргазм для мене особисто . Зараз переглянув свої жирові фотки , то в мене від них теж був медовий
-
Що дивно, до речі, стара діаспора дуже релігійна тут, мені ірл пропонували 😁
-
Оооо я дивилась на валевську і шось не взяла бо вже і так на 40$ набрала, наступного разу візьму
-
Додам до вашого відгуку, що київський торт в них доволі дубовий, а пані валевська - чудовий :)
-
Я такий радий , що пані Поні ще ніхто ще не покликав до церкви , або молитися , або ще якись сектантськи / езотеричні/магічні ніштяки .
-
Honey Bunny Pastry Shop (204) 558-9038 g.co/kgs/Eya9mRk Menu g.co/kgs/wSLzJNP Reviews g.co/kgs/Y1pgj5D Тільки мусові торти не рекомендую, відверто кажучи були не смачні, ото медовик, естерхазі та наполеон беріть
-
Вони й навколо вашого будинку розгулюють поки ви спите там.... То немає сенсу турбуватися за тих що "через місток" бо свої є 🙂
-
Понічка, не знаю, чи допоможе вам, але мені сильно допомагає концепція того, що є вибір людини, а є вибір її душі. Душа обрала пройти деякий земний досвід і цей досвіт може бути і війною, на жаль. Частина моєї родини теж в Україні і моя сестра прямим текстом каже, щоб ніхто нікому не капав на мозок своїми переживаннями, вони свій вибір зробили і буде як буде. Для мене в даному випадку цей урок в тому, щоб з повагою дивитися в чужий вибір і в чужу долю. Це важко прийняти, але по суті це єдине, що можна зробити тут 🙏
-
Ці звідки , виглядають нічосі
-
Теж вітаю! Якщо що в мене є ваги🤣
-
А із фото тортика…можу лише крихти 🤣
-
Щавель ще буде?
-
Вітаю! В мене був минулого тижня) Зважуватися не буду 😅
-
От в мене вчора був день народження то я за тиждень до нього вже почала відмічати київським тортиком а вчора медовиком, в результаті +1 рік та 2 кілограми🥲
-
Мені допомагає волонтерство ну і декілька грядок коло дому )) цього року псіханув з огірками і вишнями.
-
…і тут кожного дня у когось буде ДН 🌚
-
Ага, 31 грудня і день народження))
-
Блін, це не допомагає, навпаки треба швидше клацнути 😁
-
Або хоча б встановити таймінг для такого
-
Бляха я шось навіть не подумала 🥲
22 Jan 2023, 08:02
174107/239718