Українська Манітоба
-
Ну от я ходив в аматорський Сумую трохи за публікою Грали на 500 людей, непогано
-
Не знаю, не чула 🙂
-
А не має такого по театру випадково 👀
-
У керівника хору Марійки є і хор для дітей. Вона його швидко туди оприділить 😁
-
Думаю так, як він собі буде там чимось зайнятий поки мама співає. Підіть на розвідку. Я ходила на цей хор, поки жила у Вінніпезі. Але зараз залишила, бо робота до 4:15 , а я в Стоунволі живу. То не хочу вже їздити туди сюди.
-
Запишіться на хор 🙂 Можу дати контакти. Там дівчата всі новоприбулі, мають концерти зараз щотижня. Їздять по всюду. Мають гарний час. Вони займаються щопонеділка на 8 вечора в УНФ
-
Привіт, в когось була така ситуація, що у договорі купівлі-продажу та у motor vehicle bill of sale допустили помилку у моєму імені ( кому продається автомобіль) і написали замість Viktoriia, Vittoria. Завтра маю йти в автопак перереєстровувати і не розумію чи вертатись міняти договір чи так зійде 😅
-
Я так не можу. Але після низки нічних кошмарів маю план як я буду вивозити маминих котів з Херсону в Вінніпег, як буду бабусю перевозити і облаштовувати десь в Ужгороді бо вона не хоче покидати країну і таке інше шо треба зробити якщо мами не стане. Стало легше саме коли знову кошмар, бо я просто уві сні починаю діяти по вже продуманій схемі і якось звикла до цих снів і вже нема того відчуття горя. Але сподіваюся в реалі це ніколи не знадобиться. В парки ще ходжу вигулюватися і з людьми знайомлюся, але це для екстровертів. Іноді бачиш в чаті тут сруся)))
-
Якщо маєте час на волонтерську діяльність, це дуже допомагає. Підіть в українську церкву, можливо там потрібні волонтери. Зараз буде фольклорама, там теж набирали. Це такий кайф комусь допомагати. Ну і одразу знайомства нові, зайнятість, нема коли думати про щось інше
-
Доброго вечора усім я знову зі своїми історіями та переживаннями. почали ракети прилітати до мого міста. позавчора прилетіла одна, і мій брат рідний молодший розповідав мені сьогодні, що була настільки сильна хвиля, що в нього на роботі в цеху (це завод), пішли вікна хвилями, товсте промислове скло пішло хвилями. він сказав, що він ніколи такого не бачив і дуже злякався. люди вибігали з приватних будинків, поруч лікарня і звідти вибігали пацієнти та лікарі. п.с. брат не служить так як у нього поки що бронь є, працює на армію та вiн глухий на праве вухо з дитинства. п.с. Любi друзi по чату, як Ви з цими переживаннями боретесь ? п.п.с. почала бiгати рано вранцi та пiзно ввечерi кожен день. Вже мiсяць, трiшки легше.