Українська Манітоба
-
І як вам той зоопарк, окрім арктичного ведмедів?
-
Я теж 😂😂😂😂 Не лінувався культуру вивчити
-
Я теж там займалась. Дуже гарні вчителі!!! Я ще і квитки до зоопарку одного разу отримала!
-
Я ходив да EESE Вчителями задоволений Хочу щось спробувати по французькій
-
Це система, вони просто хочуть, щоб ми більше хворіли і їли таблетки, а вино їм залишили. Не дочекаються 😏
-
Скоріш за все customer service
-
Академічний треба вчити починати, для коледжу
-
Типу я склав на 7 і навіть 8) зараз, можливо трохи краще. А взагалі краще не пити перед іспитом вночі, здається так можна набрати більше балів
-
Я ходила в групу 7-8 в RRC. Але нас не готували до CELPIP, а до праці і навчання в коледжі. Ви куди ходили?
-
дякую
-
В міграційному центрі допомагають, якщо з англійською складно
-
Там дуже класно розповідають про структуру іспиту. Вимоги і як набрати вищий бал. Також багато реально корисних посилань де можна вдосконалити мову. Вчителі 10/10. Мінуси, великі групи. Тож ваш прогрес буде орієнтуватися на інтелектуальні здібності кожного учня. Класно походити, трохи домашніх завдань, скласти проміжкові іспити і Гуд бай) група була 6-7
-
Якщо вам не з 0, то на Coursera or udemy купа курсів.
-
Бля …
-
дякую
-
It's just an opinion.
-
Це звичайні курси, а не повноцінне навчання в учбовому закладі, тому тут стаді перміт не треба
-
Багато куаетчиків ходить на курси англійської і французької. Стаді перміт для цього не треба
-
Я сам теж навчаюсь мовi, скоріше питання про дозволено мені чи ні. Тому що це все ж таки навчання в школі. А у ворк перміт на це заборона. Чи я щось не так розумію?
-
Можна ходити на курси мов. Є дуже гарні вчителі, є не дуже гарні. В цілому я дуже рада таким курсам
22 Jan 2023, 08:02
174348/233085
7 minutes ago