Українська Манітоба
-
Там дуже класно розповідають про структуру іспиту. Вимоги і як набрати вищий бал. Також багато реально корисних посилань де можна вдосконалити мову. Вчителі 10/10. Мінуси, великі групи. Тож ваш прогрес буде орієнтуватися на інтелектуальні здібності кожного учня. Класно походити, трохи домашніх завдань, скласти проміжкові іспити і Гуд бай) група була 6-7
-
Якщо вам не з 0, то на Coursera or udemy купа курсів.
-
Бля …
-
дякую
-
It's just an opinion.
-
Це звичайні курси, а не повноцінне навчання в учбовому закладі, тому тут стаді перміт не треба
-
Багато куаетчиків ходить на курси англійської і французької. Стаді перміт для цього не треба
-
Я сам теж навчаюсь мовi, скоріше питання про дозволено мені чи ні. Тому що це все ж таки навчання в школі. А у ворк перміт на це заборона. Чи я щось не так розумію?
-
Можна ходити на курси мов. Є дуже гарні вчителі, є не дуже гарні. В цілому я дуже рада таким курсам
-
Якщо ви високоорганізована людина, може ви і праві. А якщо самому себе складно всадовити за навчання, то краще ходити, ніж нічого не робити
-
Телефонуйте до податкової
-
Однозначно, але ймовірність надзвичайно мала.
-
Один випадок вже достатньо , щоб трошки перебдіти , не ?
-
Можна, але як на мене марна трата часу
-
Доброго дня. Підскажіть, чи можно куаєтчикам ходити на безкоштовні курси англійської мови Welarc? Бо в ворк перміт напиано шо неможно без дозволу ходити до університету, школі чи якихось курсів. Дякую❤️
-
Ви не розумієте. Деяки люди просто устали , втомилися , і ото все життя таке тлінне і довге .
-
Розчарування: Канадські вчені дослідили, що помірне споживання алкоголю не продовжує життя, – дослідження. Навіть хвалене червоне вино — будь-який алкоголь підвищує ризики проблем зі здоров'ям.
-
Доброго дня Чи є тут хтось хто шукає руммейт в даунтауні?
-
Дякую!
-
Розваги не багато, коли бачиш волохатого у себе над головою, сидячим на гілці дерева, й розумієш, що: ТИ НЕ МАЄШ ШАНСІВ ВТЕКТИ у випадку як що щось пійде "НЕ ТАК" Бігає ведмідь швидше Плаває набагато краще По деревах лазить як білка Ну його наподалі таки розваги на ведмедів дивитися Хіба що в бінокль 🤠
22 Jan 2023, 08:02
174359/233057
4 minutes ago