Українська Манітоба
-
Доброго дня Чи є тут хтось хто шукає руммейт в даунтауні?
-
Дякую!
-
Розваги не багато, коли бачиш волохатого у себе над головою, сидячим на гілці дерева, й розумієш, що: ТИ НЕ МАЄШ ШАНСІВ ВТЕКТИ у випадку як що щось пійде "НЕ ТАК" Бігає ведмідь швидше Плаває набагато краще По деревах лазить як білка Ну його наподалі таки розваги на ведмедів дивитися Хіба що в бінокль 🤠
-
Це? Я не знаю хто чи що це таке
-
Якщо у людей дійсно є янголи-охоронці, частина з них має сидіти на антидепрах точно
-
Чорні ведмеді дуже рідко нападають на людей. Ось, до речі, інформація про кількість нападів ведмедів, які призвели до смерті людей. В Манітобі було зафіксовано чотири таких смертельних випадки: у 2005 році (чорний ведмідь), у 1983 та 1968 (білий ведмідь), 1929 (чорний ведмідь) en.wikipedia.org/wiki/List_of_fatal_bear_attacks_in_North_America
-
Ведмідь достатньо передбачуваний, якщо це голодний грізлі, то точно вбʼє, а що очікувати від космонавтів в downtown ніколи не знаєш 😄
-
Поясніть, в чому сіль розваги дивитись на ведмедів? Це дико небезпечно, ведмідь - підступний, навіть підлий хижак, він вбиває не лише заради їжі, але й просто тому що може, це у нього в крові. Навіть якщо пощастить побачити ведмедя в дикій природі, це цілком може бути останнє, що взагалі вдасться в житті побачити. Може, це в мені говорять враження від відео з дитинства, де дрессований ведмідь вбив жінку в прямому ефірі, але ну як можна берегти себе і оминати даунтаун, тому що тут страшно, але їхати хтозна куди для зустрічі в лісі з дикою небезпечною істотою, коли тебе навіть ніхто не змушує і не шантажує? 😱
-
Дякую. Трохи дорого. Нажаль в мого майстра щось зламалось, було порядком дешевше
-
Навічно? www.homedepot.ca/product/roberts-6700-946ml-indooroutdoor-carpet-adhesive-and-glue/1000125508?eid=PS_GO_140203ALL_PLA-526641&eid=PS_GOOGLE_D00_Corporate_GGL_Shopping_All-Products_All%20ProductsPRODUCT_GROUP_pla-298495632901&pid=1000125508&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw74e1BhBnEiwAbqOAjCW_-EQRQgsdS1mEbTljl65BhGZ12OpTBVAr74x-vYtAwJdOJHbbLBoCL_kQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Хто підскаже де заправити кондиціонер в машині? Щось наш майстер не може зараз.