Українська Манітоба
-
Дякую. В мене поки що не виходить планувати поїздки зазделегідь🙂 але дуже хочеться поїхати в той парк. Я розглядаю ще варіант ночівлі в готелі (можливо в Брендоні) або десь ближче до парку
-
Доброго дня! Хочу поїхати в цей парк, але він розташований далеченько від Вінніпегу. Ви десь зупинялись переночувати в тій місцевості?
-
Вітаю, шукаю когось хто працює в RBC на позиції client service advisor. Напишіть, будь ласка, маю декілька питань
-
Пишіть в імміграційний чат, будь ласка
-
Привіт.Таке питання:подалася на номінацію ще взимку,зараз на роботі отримала підвищення.Яким чином потрібно додати інформацію про нинішню посаду в свою аплікацію:чи може це бути сам бути офер чи якимось іншим документом? Дякую.
-
Мій брат живе там. Слава Богу вспіли евакуюватися
-
Що за рятувальне коло?
-
У них там помилка в слові демографії, потрібно щоб було міністерство пилографії 😂
-
Sean Grayson, a white deputy who was dismissed from the Sangamon County Sheriff's Office and charged with three counts of first-degree murder last week, fired three shots at the woman, Sonya Massey, according to the indictment. He also faces a charge of aggravated battery and one of official misconduct. www.cbc.ca/news/world/bodycam-video-illinois-police-shooting-sonya-massey-1.7271928
-
Поліція в США має дуже «гнучку» здатність до толерантності і нетерпимості до правопорушень. Шо скажуть зверху - то і роблять . Не більше не менше. Яскравий прецедент це Бруклін близько тижня тому. Коли китайська община спробувала опротестувати ідею впіхнути їм шелтер посеред нормального району. Вʼязали всіх в кайданки і не соромились ))) А вчора пропалестіноси трошки попалили прапори національні ))) то нічо ) їм можна )