Українська Манітоба
-
Що за рятувальне коло?
-
У них там помилка в слові демографії, потрібно щоб було міністерство пилографії 😂
-
Sean Grayson, a white deputy who was dismissed from the Sangamon County Sheriff's Office and charged with three counts of first-degree murder last week, fired three shots at the woman, Sonya Massey, according to the indictment. He also faces a charge of aggravated battery and one of official misconduct. www.cbc.ca/news/world/bodycam-video-illinois-police-shooting-sonya-massey-1.7271928
-
Поліція в США має дуже «гнучку» здатність до толерантності і нетерпимості до правопорушень. Шо скажуть зверху - то і роблять . Не більше не менше. Яскравий прецедент це Бруклін близько тижня тому. Коли китайська община спробувала опротестувати ідею впіхнути їм шелтер посеред нормального району. Вʼязали всіх в кайданки і не соромились ))) А вчора пропалестіноси трошки попалили прапори національні ))) то нічо ) їм можна )
-
Ми сім'єю зараз в Калгарі на відпочинку, сьогодні ввечері було стільки диму на вулиці що дихати неможливо. В повітрі літає попіл 😥
-
Як там бідні тваринки 😢
-
Я купую лінзи саме в оптиці суперстору. Прийшла до них, пройшла наново екзамен (виявилось що у мене трошки погіршився зір). Вони мені замовили під мене декілька різних брендів (бо у мене щє астігматизм) і дали їх на пробу безкоштовно. Потім я повернулася через пару місяців коли їх всі спробувала і сказала які саме мені більше за все сподобались, мені їх замовили вже прям пачку на кілька місяців і я їх купила. Коли наступні прийшла купляти обговорили шо у мене тут очі сохнуть більше ніж в Україні і шо через специфіку роботи більше забруднюють ся лінзи, то мені щє з собою на пробу видали безкоштовно якусь кращу рідину для очищення ніж я використовувала. То нащо вигадувати собі зайві проблеми щє?