Українська Манітоба
-
Дякую
-
По тату студіо також дивіться окремо вимоги муніципалітету: No person shall commence the operation of a Tattoo Studio without obtaining a permit from the Medical Health Officer or Public Health Inspector and without complying with the provisions of The City of Winnipeg License By-law as amended from time to time clkapps.winnipeg.ca/dmis/documents/docext/bl/1987/1987.4653.pdf
-
Доброго дня. Кому як довго робили Hydro акаунт? Два тижня минуло вже. Спробував вписати показники струму видає помилку що немає акаунту. Нема бажання сидіти без електроенергії. Хто як вирішував ? Дякую
-
Я хочу все зробити як треба , отримати сертифікат і акредитацію. Ось і шукаю де це можна зробити🤔 дуже дякую за відповідь 🤗
-
По татуюванню такі ж вимоги?
-
Малоймовірно, що знайдете. Ці курси мають мати відповідну акредитацію від регулятора. Ця професія потребує ліцензії для майстра. Працювати без ліцензії не можна. У 2022-2023 році багато писали казку, що можна працювати "під ліцензією роботодавця", однак це неправда. Кожен майстер манікюру має мати індивідуальну ліцензію або, принаймні, тимчасовий перміт від Apprenticeship Manitoba.
-
Доброго дня ! Шукаю курси манікюру, які викладать наші дівчата 🤗якщо хтось знає або може поділитися бьюті групою Вінніпегу - буду дуже вдячна 🙏😇Всім гарного дня 👍
-
Дякую🙏
-
Вже цієї П'ятниці 26 липня! Приходьте на українську вечірку💖 48 Albert Street. Початок о 9 годині Частина грошей піде на підтримку України🇺🇦 Приходьте зустрітися зі старими друзями та знайти нових!) Всю ніч грає хіти року 🇨🇦Dj Ogrеmind 🔥 Українські танцювальні хіти🇺🇦 afterparty Albert Royal Arms, 48 Albert Street Insta🇺🇦 ukrparty.allfridays.winnipeg
-
В циганській мові аналогічне слово «кар», носії мови акуратно називають каркаде «червоний чай»)
-
Спитайте в Аріадни. mlhlaw.ca/ariadna-dlugosh
-
кНіга😁
-
А у нас 9-річка каже мені, що не можна казати слово: факТ , бо це погане слово. І не дай Бог ми з чоловіком розмовляємо і приводимо якісь факТи . Це так вона зі школи принесла. Але я взагалі не знаю, як пояснити, що факт це нормальне слово (на відміну від фак).
-
Канадці, наприклад, в більшості і оселедця не їдять. Однак, це не означає, що з ними щось не так. Якщо у вас діти народжені або змалечку виросли в Канаді, то вони також навряд чи будуть їсти ікру, сало, оселедець чи квашені огірки, навіть якщо ви - батьки - їсте це кожен день. Я це бачу по своєму синові.
-
Спитайте в Аріадни. mlhlaw.ca/ariadna-dlugosh