Українська Манітоба
-
У нас вже місяць, всі документи пише в СRA що отримано, дзвоню їм вони говорять що треба чекати ще, відчуття що наша заявка була успішно загублена.
-
2 тижні чекала
-
Хто подавав на дитячі виплати онлайн, скільки ви чекали поки вас одобрять?
-
мені хочеться ще одного кота чи кішку ( я маю кота, точнiше свинину та ракуна одночасно), з притулку, я уявляю, як вони удвох гратимуть , будуть мити один одного. А потім думаю, що, більш ймовірно, будуть бійки, всесвітні образи, стреси, відмова від їжі, м'якання незадоволене.
-
А як ви змінили, дзвонили в CRA?
-
Аналогічно, була не готова до такого. Як би то не був петсмарт, я б подумала, що гроші після "усиновлення" йдуть явно не туди, куди потрібно. Але ж ні.
-
If you work with a mortgage broker, your credit score will only be checked once your offer is accepted.
-
Тому в тих краях дуже багато критеріїв по пошуку роботи, я коли побачила що work переміт треба до 25-го року, мене це трішки насторожило
-
Наскільки мені відомо, там як тільки-но знаходиш роботу то відразу подаєш заявку
-
Там зараз легше можна отримати ПР ніж у Манітобі?
-
Я ж не казала куди саме, може зміню думку і поїду додому в Україну з резиденством😅
-
Та вже ж номінацію отримала, трішки залишилось 😅 Найближчим часом буду шукати у місті, а як отримаю резиденство то тоді кудись і поїду
-
Там відразу і ПР отримаєте, там швидко все.
-
А мені добре Я воду не п'ю
-
Ясно, проживем без води, значить, скільки там лишилось)
-
А що до інших країн?
-
Може то ваша доля!!!
-
Підскажіть, будь-ласка, в цьому місяці вже прийшов чек на кліматичні?є сенс чекати?
-
Ой, так це ж фіг знає де 😅 4400 км звідси, Я все ж таки планувала в Вінніпезі шукати
-
Ох не знаю: www.euronews.com/2024/04/24/nestle-subsidary-destroys-two-million-bottles-of-water-after-fecal-bacteria-discovery
22 Jan 2023, 08:02
174917/235946
about an hour ago