Українська Манітоба
-
Якщо коротко — їжа зі сніданку за допомогою майстерності кухарів перетворюється в обід та вечерю. Але конкретних страв я вам не скажу, бо це було більше 20 років тому. А от поводження молодих офіціантів в одному залі для весілль пам'ятаю — вони плювали в кувшини з напоями. Просто заради розваги. Черпали салати чим прийдеться, бо треба було все робити швидко.
-
Наскільки я розумію, саме торти виробляється централізовано, а не на місті реалізації Тому я би вважав торт безпечним до вживання, в суперек враження вашої дочки 🤷🏼♂️
-
Кружок нагнітання параної оголошується відкритим) розкажіть, будь ласка, що відбувається в all inclusive? Тільки думка про майбутній all inclusive, де я два тижні житиму як невибаглива рослина, тримає мене останні місяці 😁 взагалі, якщо є якісь достовірні дані, що не можна купувати і чому, давайте шеритись, що це за обмін туманними інтригами
-
я працювала офіціанткою лише одного разу в київському ресторані і з тих пір люблю його всією душею, всім рекомендую і за нагоди заходжу туди! це щоб люди не подумали, що ми тут з вами демонізуємо будь-які заклади 😁
-
Працювала офіціанткою в кількох закладах закордоном. Після цього салатики в ресторанах і готелях я не їм і боюсь формату all inclusive 😀
-
Так, я пам ятаю ,що в дитинствi мене пригостили шматочком Київського торту, але тодi не зацiнила його. Це зараз, я його можу з'їсти з чашкою кави( великою та з цукром) та чаєм.
-
Звичайно ж вказувати Канаду. Ви ж вказуєте країну резидентства.
-
www2.mb.bluecross.ca/plans/personal-plans
-
Доброго дня, при заповнені візи в США (в2) чи можна вказувати відвідані країни через які я просто проїжав/транзит, тобто не зупинявся більше ніж на 24г. І чи вказувати Канаду? Якщо я тут живу
-
Доброго вечора, можете підказати, будь ласка на роботі страхування не надається може хтось купував самостійно страхування, якщо так, то яка оплата щомісяця, на яку суму покриває та послуги яких лікарів покриває? Заздалегідь дякую
-
Якщо дітям, то не варто Київський, це дійсно "на любителя". Візьміть звичайний шоколадний і будуть їсти всі з вірогідністю 99%. Бо ягідні може і смачніші, але не всі діти, нажаль, таке їдять.
-
Не виключаю, але більше не ходжу туди. Там мова йшла про менеджерів у різних закладах і політику з приводу зіпсованої курки, а не просто одного працівника, який впустив щось на підлогу і згодував гостям. Але я не наполягаю, є великий шанс, що це стосується 5 закладів, а не усіх підряд
-
В жодному фастфуді ніколи нічого краще не замовляти 😂 На користь не піде, однозначно
-
Думаю, це залежить від конкретних локацій, а не до всієї мережі. Плюс текучість кадрів у тих місцях така, що сьогодні поганий працівник, а завтра все помінялось.
-
Найтиповіший стереотип. Все пізнається в порівнянні )
-
Маю таку ж інформацію про kfc, якщо комусь цікаво :D
-
Дочка працювала у DQ, казала, що ніколи там не буде нічого замовляти
-
Дякую 💐
-
Враховуйте можливу затримку при зарахуванні і знятті коштів з рахунку, це може бути до 5 діб в кожний бік.
-
Якщо додасте інформацію про розмір, то може навіть хтось і придбає.
22 Jan 2023, 08:02
174939/230308
2 minutes ago