Українська Манітоба
-
Ірландія 🇮🇪, по їжі так само нічого не куштували, але там пропонували ірландське пиво, віскі ;)
-
Добрий вечір. Куда дзвонити, якщо евакуатор забрав автівку?
-
If you think your vehicle has been towed, call 311. We will know if your vehicle was removed by our staff, and we may be able to help locate your vehicle if it was removed by others.
-
Ми були на 6:45. Дуже класно дівчата танцюють. Sheppard pie, apple crumbles, Irish 🍺 дуже смачні
-
Так, в ірландський ходили минулого року. З тих пір по вихідним день починаємо з ірландських мотивів))) сподіваюсь сусіди також тепер полюбляють ірландські пісні і музику)
-
Якщо офіційно- то ні. Має право на paternity leave. Але хтось один може бути лише- або чоловік, або дружина
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, якщо чоловік пішов у декретну відпустку ( народилася дитина) , то його звільняють з роботи чи ні?
-
А чи можна купити квитки зараз та пiти на вихiдних, наприклад , недiля? Доброго вечора всiм🌷
-
Добрий вечір, якщо комусь потрібне авто в кредит без першого внеску звертайтесь
-
Ох Дякую 🍀
-
Так, але вони до суботи будуть тільки folklorama.ca/festival/find-a-pavilion-2/
-
В неділю почнеться другий тиждень, може вже не бути того паввльону
-
Місто Вінклер та наша чисельна українська громада щиро запрошує всіх відвідати фестиваль Winkler Harvest Festival цього тижня 9-11 серпня П'ят.-Нед. Усі активності в одному місці, але будьте готові багато ходити😉й розважатися до ночі. Окрім wonder shows, локальних і не лише фудтраків: 📌міський парад. Щось що можна побачити лише у містах менших за Вінніпег. За якістю параду можна багато дізнатись про економіку міста. Йдуть найбільші підприємства, бізнеси, організації 🇺🇦йде і наша українська колона. 🍬на параді роздають цукерки. Дуже багато цукерок😉 Початок Субота 10:00 📌великий Artisian market у нашому виставковому центру. Дійсно великий з вендорами з усієї Манітоби. До 20:00 щодня 📌щовечора початок о 18:00 три різні гурти на головній сцені. Хедлайнер суботи переможець American idol,в неділю - Austin French -християнська сучасна contemporary music 📌Продаж та споживання пива у спец.відведеному місці😁і не кажіть,що його тут не п'ють Пятниця з 15:00 до 24:00 Субота з 12:00 до 24:00 Неділя з 12:00 до 21:00 📌комп'ютерні ігри для дітей змагання та вільна гра 📌шоу ретро автомобілів 📌 petting zoo 📌Catan tournament 📌спец.година зтишених атракціонів для людей з особливими потребами 📌фейєрверки неділя 22:00 📌безкоштовний вхід в басейн (там де поруч фестивалю) з 13:00 до 17:00. Макс.350 людей😁постояти в черзі доведеться 📌free pancake breakfast Sat.7AM-9:30AM 📌Strong Manitoba Provincial Competition субота 1:00-5:00 📌Sunday Service Worship 9:45 ✔️будьте готові до невеликих заторів на hwy3 увечері в суботу та неділю ввечері в сторону Вінніпегу😉 Програма фестивалю www.visitwinkler.ca/harvest-festival Відео youtu.be/lzxgLurLEog?si=SQodDZFcP2-XCYCL
-
Дякую! От як здам на права, куплю авто, то зможу поїхати
-
З радістю б привезла вас))якщо доживу до суботи🤧 Можу порадити написати в групі Вінклера і знайти карпул в обидва боки. Наші постійно так їздять у Вінніпег. Лінк на групу через запит в приват
-
Важливе повідомлення для усіх, хто зараз в пошуках працьі, повнолітнім! Підійде багато кому, тому що все онлайн, та легально, що саме важливе, всім гарного дня!
-
Відвідали минулого тижня Фолклораму :київський ,японський та ірландський павільйони.Останній найкращий ,рекомендую
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка як я повинна зробити в такій ситуації. Хочу перездати 1 бедрум квартиру в якій живу вже 2 роки. Я вже підписала контракт на наступний рік з 1 вересня, але звільнилася квартира в іншого лендлорда з 2 спальнями. Що я маю казати своєму лендлорду, чи маю я саблетувати свою квартиру?
-
Наступного року буде Фолкрама в мене
-
Зазвичай ви повинні знайти когось в саблет та домовитись з ленлордом
22 Jan 2023, 08:02
175121/231272
40 minutes ago