Українська Манітоба
-
Мені нещодавно дзвонив Bell, до речі, запропонувати мобільний тариф, я запропонувала їм запропонувати мені інтернет, вони чекнули адресу і сказали, що в моєму будинку неможливо підключити Bell. І я така: оооок, висотна будівля в центрі і не покривається Bell. Так дивно якось
-
А оце прям в яблучко Чому не чув про них) Дякую На майбутнє, після пр
-
Питания до знавців, у всіх банках так, чи тільки в РБЦ? Заходиш на 3рд паті сторінку або навіть на їх сайт, вони шлють пуш у телефон, відкриваєш, а воно без фейсайді/тачайді/пароля питає, чи це був ти? Клацаєш так і всьо. Це ж якась дичина по безпеці (
-
Треба мабуть трошки додати: проблема в тому що додаток не веріфікує що це був я, а одразу показує екран з 2ма кнопками: так / ні
-
Фейс аді є, пароль є. Проблема в тому шо, якшо це 2ФА, то воно повинно бути тільки після того як мій девайс зробить фейсайді, потім запит до банку з токеном і тільки тоді показати кнопки, чи був це я чи хтось украв мій пароль. Це я про про моб додаток банку і підтвердження того що це був я, коли десь авторизуєшся.
-
Так, але додаток це робить до того як залогіниться чи зі сканує фейсайді. Наче ви відкрили його і одразу натиснули так. З таким підходом, я можу дати вам телефон і якщо ви десь вкрадете мій пароль, ви можете зайти у мій банкінг з браузеру