Українська Манітоба
-
$700-1200
-
Так стоїть, але він спрацьовує вже після того як показує екран підтвердження 😂
-
Це хто?
-
Запрошуємо в подорож до Spirit Sands та Riding Mountain National Park! 11 серпня!🏞️ Відвідаємо ці місця: - Spirit Sands - Riding Mountain National Park - Ominnik Marsh Trail - Зранку виїжджаємо,ввечері повертаємось.Виїзд з Вінніпегу, забираємо й висаджуємо біля вашого дому - Дата виїзду: 11 серпня Входить: - Проїзд - Фотографії з поїздки Ціна: $100 з людини Мій канал : t.me/+kU8mEL8KOww1OTUy Хто хоче забронювати місце або є питання пишіть!
-
Забагато паролів треба знати для такого, не знаходите? Ця авторизація нічим не гірша за смс від моно. Якщо ви втратите телефон, то достатньо дістати з нього сім-карту, вставити її в інший телефон і прийняти одноразовий код. А можно тупо змінити пароль за допомогою одноразового коду та деякої відносно публічної про вас інформації (якщо вже хтось націлився на ваш акаунт) - що, як на мене, легше, ніж просто взнати ваш пароль. Бачите, тут фейс-айді не допоможе (яка несподіванка). Хіба що на вашій сім стоїть пін-код або це esim. І хочу зазначити, що на відміну від моно, для входу тут треба не номер телефону (який ймовірно знає багато людей з вашого колу), а номер клієнтської картки, який наврядчи ви з кимось поширювали, і скоріш за все у більшості людей ця картка лежить вдома, бо для оплати використовується кредитка. Це додатковий плюс до безпеки у порівнянні з використанням номеру телефону.
-
Не знаю чи забагато, питайте у різних
-
🔹 Отримати водійські права будь-якої категорії (A, B, C, D та підкатегорії E) стало простіше! 🔹 Офіційно, швидко та без зайвих клопотів. 🏁 Надаю також інші послуги, пов'язані з отриманням водійських посвідчень. 🚗 Пишіть у приватні повідомлення, щоб дізнатися більше. 📩