Українська Манітоба
-
Ласкаво просимо до MEMOMAKERS 🤝Дякуємо, що обираєте нас для створення особливих і незабутніх подарунків. Ми раді бути частиною ваших важливих моментів і допомагати зберігати культурну спадщину. Що ми пропонуємо: ✔️Персоналізовані подарунки для особливих випадків, таких як дні народження, весілля та ювілеї. ✔️Культурні сувеніри: Допоможіть зберегти та передати традиції та історію. ✔️Корпоративні подарунки: унікальні рішення для ваших співробітників і партнерів. 🫶Чому обирають нас: кожне замовлення створюється з любов’ю та увагою до деталей. 👉Якість і оригінальність: ми використовуємо найкращі матеріали та технології. ☎️Якщо у вас є запитання, ідеї чи особливі побажання, зв’яжіться з нами. Ми завжди готові допомогти та врахувати ваші побажання. Дякуємо за підтримку MEMOMAKERS Сподіваємося, що наші подарунки принесуть вам радість і допоможуть зберегти найзаповітніші спогади. t.me/memo_markets www.instagram.com/memomakers__?igsh=MWY2M3djNHFwZ3J4Nw==
-
youtu.be/XDjQx3bH4ws?si=tbrGKgq62vQtkst1
-
#job Передам свою позицію в добрі руки, навчу всього що треба, основне - це знання англійської на рівні CLB 6+ або B2+, базовий досвід в Customer Service, Mechanical Aptitude і бажання вчитися, кидайте резюме в особисті 😁 P.S: Потрібен власний транспорт, бо офіс знаходиться одразу за периметром і громадським транспортом туди не добратись 🙂 Service Coordinator/Accounts Receivable Job type : Full time, Permanent Salary range : $16-24 (based on experience) Hours: 40 hrs/week Duties and responsibilities: - Managing and coordinating all aspects of service operations, including scheduling, dispatching, and customer service. - Assigning service tasks to technicians, considering factors such as proximity, skill level, and workload. - Allocating resources efficiently to maximize productivity and minimize downtime, balancing the workload among team members. - Tracking the progress of service requests and appointments, ensuring that they are completed within the agreed-upon timeframe. - Resolving any issues or conflicts that may arise during service delivery, finding solutions to ensure customer satisfaction. - Maintaining accurate records of service requests, work orders, and customer interactions - Preparing invoices for completed services, ensuring accuracy in billing, and resolving any billing discrepancies. - Providing training and support to technicians, helping them develop the skills and knowledge needed to perform their duties effectively. Skills and Requirements: • Must have strong organizational skills with the ability to time manage • Must be detail oriented • The ability to work under pressure and meet deadlines • Effective oral and written communication skills • Proficient with Microsoft Excel and Microsoft Word • Must have valid Class 5 Driver’s License • Knowledge of or experience using accounting software • Mechanical Aptitude is considered an asset Schedule: • 8 hour shift • Day shift • Monday to Friday • No weekends Education: • Secondary School Experience: • Administrative experience: 1 year (preferred) Location: • Headingley, MB (on-site)
-
О, вас можна вітати з новенькою хорошою роботою? Я памʼятаю, ви шукали
-
Дякую вам за рекомендацію, я виграла $4 (як їх отримати, не дуже зрозуміло, сподіваюсь, не треба летіти за ними в Оттаву) і одну free game. Але моєї цікавості тепер на цьому сайті сконцентровано більше, ніж на FHSA 😁
-
Дякую, можна і так сказати, не хочу лізти поперед батька в пекло, як побачите від мене нові вакансії з іншої компанії, то знайте, що все вийшло 😁
-
Вау Вітаю
-
Да укртелеком був топ, 1гб за 99грн😁
-
Вітання, це круто ☺️
-
Дякую! Сподіваюсь, за це не візьмуть фі, бо фі за те, що я пограла, вони не покривають 😁
-
Так Доповіли канадійці що їм дуже сподобався павільйон Куби
-
Дякую! Інвестую їх, мабуть