Українська Манітоба
-
Дуже сподобалася стаття. Я особисто вважала що люди ввічливі бо холодно і людей мало відносно території. І треба в таких умовах вижити. На середині статті аж захотілося вийти заміж за канадця, але в кінці зрозуміла, що краще за людину з моєю ментальністью 😀
-
А то дивлюся на ютубі відео типу: "Ну я була вчителькою навчальних класів, мені набридла ця робота, я подивилася відео на ютубі по software qa і за тиждень вже мала remote job" А ти такий сидиш з технічною освітою, курсами, сотнями висланих резюме без відповіді: 🗿ок І змушує задуматися, може щось там в тій вищій освіті все ж таки є чого я не знаю, навіть якщо ця освіта не в relevant field
-
Exactly what I am thinking about 👍 Знаю що хочу вчитися, якось розвиватися бо пасу задніх, просте начебто запитання - ок, вперед, отримайте, але яку? І який такий ну може айті бо пишуть що все ще поважна галузь де знайдеш роботу І такі начебто успішні кейси І тут же от такі кейси що з такою ж спеціальністю рік роботу не знайде І я такий......
-
Та ні все ок з вищою освітою але вона більше для себе,а пошук роботи і заробіток грошей це трохи про інше.
-
Можна звичайно сказати що так файно ковбаску різати на тому пластиковому дипломі,але інколи я сумую за студентським життям
-
Робота в банку. Іншими словами - помічник фінансового радника. Не знаю чи беруть на цю посаду людей без досвіду роботи в канадському банку, але можна пробувати. ca.indeed.com/viewjob?jk=998899333792b31a
-
Ну мені не треба собі нічого доводити Типу вау, I have managed to combine work and studies for 4 years straight and I 50k student loan I have to pay, but I at least have a bachelors degree Exciting life experience (no) Мабуть для чогось під кожною роботою з зарплатою *не 15.60* required bsc🤔
-
Та я в цілому кажу, я шукав в Європі поки вчився і тут коли приїхав Такий самий досвід Maybe I'm that bad at looking for a job
-
Компанії просто не встигають створювати достатньо робочих місць з такими темпами імміграції, ось і вся історія 🥲 Економіка не встигає за темпами імміграції 🥲
-
У мене є однокласник, він переїхав в Канаду ще 10 років назад, я недавно з ним спілкувався і кажу, вислав вже напевно 1000 резюме на релевантні позиції за останні 9 місяців і 0 фідбеку, а він мені каже : Тю, я висилав по 500 резюме в тиждень, не дивно що ти роботу не можеш знайти і тут я все зрозумів 😄 Зрозуміло, що job market в Торонто і у Вінніпегу - це два різні світи, тут просто не буде стільки вакансій але сам факт, він сприймає це за «нормально», а для мене це дико, бо в Україні чи Європі достатньо було вислати десяток резюме і залендити job 🥲
-
З власного досвіду. Бакалавра по слціологія і політологія я мріяла закінчити хочаб якось. Тому брала курси де лектори ставили гарні оцінки і оцінка складалася з екзамену і фінальної роботи, а не лише екзамен, бо я їх боялася. Я вийшла з університету з дипломом бакалавра, але в кадрових агентствах мені швидко пояснили, що професії у мене немає 😞 Кілька років якось перебивалась, потім пішла в магістратуру на публічну політику бо подобалося і мене туди взяли. Але я вже знала що мені треба професію, тому я набрала всі курси по статістиці що були. І так поступово я стала дата аналитик