Українська Манітоба
-
Я збирався до вас їхати нещодавно) Бо у Манітобі багато українців і є план Б на випадок, якщо я би не набрав бали у ЕЕ
-
мені скидали на днях, що було +39 на сонці... <Барселона>
-
Спекотно дуже Але цього року не так, як минулого
-
Як вас занесло у чат Українська Манітоба, якщо не секрет? 😄
-
І як воно в Іспанії?
-
Тільки «консоль» :)
-
А навіщо? Вже зрозуміло що жіттеві шляхи цих двох людей не перетнуться
-
Смішна реклама. Великі "по богатому" меблі в будинок-панелька :)
-
Поділіться краще секретом де взяти таку витримку, щоб після того як всі ваші роки важкого навчання знецінили фразою «ви ж все таки дівчина» не обкласти трьох-поверховим матом ? 😁
-
Я жив у Харкові поруч із будинком від цієї компанії))
-
Філіал пекла- це Sevilla традиційно
-
Так, звичайно. Але у Барселоні пц як спекотно влітку. Хоча Валенсія чи Мадрид то взагалі філіал пекла.
-
Багаторчна практика стикання з цим. Спочатку дратує, а потім "Whatever works for you hon 😉". Є люди, які в то щиро вірять. А є ті, які цим виправдовують, якісь свої невдачі, чи проста мізогінія
-
Іспанія це велика країна. І погода різна
-
Во-во-во. Бувають такі, що навіть докладають зусиль.
-
Щодо акцентів, то зі свого 20річного досвіду спілкування з різними акцентами (я не перебільшую, з початку 2000х ще в Україні по роботі постійно спілкувалась з усім світом, від китайців до арабів до латинської Америки тощо) можу сказати, що твердження «розуміння акцентів прийде з досвідом спілкування» є вірним лише частково. Нажаль ))) Може бути носій акценту, який таке мамбо-джамбо видає в ефір, що єдина можлива реакція то whaaaaat 😂 При цьому інших його співвітчизників нормально розумієш з їх акцентами.
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає контакти гарного україномовного масажиста, бажано, який працює з бенефітами?
-
St Malo Доречі скільки коштують катамарани чи то каякі тут в оренду , бо мені впадло йти на іншу сторону 😂🤝
-
Друзі, хто навчався в H&R Block Tax Academy або працював у них. Будь ласка, поділіться Промокодом на навчання🙏
-
Все що я можу сказати про місцеву українську мову. Де ви бачили стільки А у слові "ср.."??
22 Jan 2023, 08:02
175565/233793
29 minutes ago