Українська Манітоба
-
Добрий ранок! Шукаю студію або однокімнатну квартиру наприкінці жовтня у таких Північно-Західних районах міста, як Amber Trails, Garden City, The Maples, West Kildonan. Бюджет до $1300. Можливо, є хтось, хто планує здати житло в суборенду або не продовжувати контракт? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
-
Та я якраз нічого не обновила, і запиту до них ніякого не робила) я подумала, що то пластик прийде, бо читала, що якісь нові мають бути
-
Чоловік десь на сайті в них знаходив, там ті самі ліміти, що й на усі перекази з України.
-
Підкажіть будь-ласка хтось користувався послугою грошового переказу Meest з України в Канаду? Які там ліміти? Я надіслала запит в Meest, але вони поки не відповідають
-
Бо ви обновляли дані. Вони по кожному запиту присилають нові.
-
А для чого нові?
-
Так, номер має бути той самий, пластика не існує в Манітобі.
-
Оновлення по моїй проблемі з випискою дитини з квартири. Змогла виписати дитину і одразу прописати за іншою адресою через Дію🎉 дякую всім за поради та інформацію!
-
Добрий день, мені прийшли нові health card , але то не пластик , перед цим прийшов лист звірити дані і відправити їм, але я не губила свої, номера ті самі, то ок?
-
Так Ви самі написали, що прийшов лист звірити дані та відправити їм.
-
В мене ще є питання по FHSA, яке турбує, відповіді в офіційному описі нема. Чи враховується житло з інших країн? Вони пишуть, що має бути перше житло, а не нема уточнення в Канаді чи узагалі. Боюся відкрити рахунок, а потім платити штрафи)
-
Ви їм надсилали щось?
-
Питання в тому, що все відбулося без мого запиту, і у мене не має ніяких змін
-
Ні, і не була у них відколи приїхала і зробила свою картку
-
Я знову по їжі) Хтось бачив десь от такого типу в магазині, заморожені, готові?
-
Зараз з України можна перерахувати понадлімітні суми виключно через крипту або через посередників, 3-5% від суми переказу.
-
Таааак Я обожнюю їх Але хочу знайти напівфабрикат такий Підозрюю що не існує 👀
-
Це ж пиріжок з Макдаку)
-
Ми теж цю вкусню любимо
-
Знаю, наразі нема. Вчора ще паперові прийшли, наприклад.
22 Jan 2023, 08:02
175635/229619
about a minute ago