Українська Манітоба
-
Бо сім'я взагалі не пише навіть ці пости Це все знайомі сім'ї Їм дали всі поради що могли
-
А вам написали їх знайомі. Ви не брали контакт?
-
Дуже дякую
-
Підкажіть будь ласка по дитячим виплатам після 18 місяців. Користувався пошуком по чату, але конкретної відповіді так і не знайшов. Подавати треба знову форми rc66 і rc66sch? Чи тільки першу? І які документи грузити - всі по списку? Договір аренди, 3 документи підтвердження проживання дітей і т.д.? Чи тільки нові перміти?
-
В кабінет CRA заповнені обидві форми. Жодних документів
-
Штрафи заклали генний рівень)
-
Ой подивився ферму Кларка (як фанат top gear), і йому надали дотацію на відродження природи, бджілок, пташок Взагалі кто цікавиться фермерством дуже прикольний серіал, правда British
-
Риторичне питання. Ці люди відчувають і живуть як недоторкані. Якщо ти так віриш у справедливий суд над ФН- ти хіба живеш у паралельному світі з райдугою і метеликами. Поспілкуйся може з населенням, хз👌
-
Та зрозуміло, що ти все знаєш. А люди- дебіли. Най тобі разок по голові від фентанилового прилетить фн'а- і ти побігай, пошукай справедливості і добийся. На словах ти дядя, проштовхуєш у маси ліберальну повістку за мир і всі класні. Хавай сам це лайно, мені не треба👌
-
Ти живеш у своїй паралельній реальності, я майже впевненій вихованій на основі ненавидіти все інше, що ти не розумієш, ти часом не під впливом наших "братішок" виховувався Спілкувався і не раз Як так виходить, що ФН вважають, що система до них несправедлива, а мишання який тут паро років знає по іншому Ось тобі цитата від ФН "Historically, Canada’s justice system has not served First Nations well. Recent events highlight First Nations’ over-representation in the justice system, systemic racism, over-policing, and experiences with police misconduct."
-
Не все що ти городиш відповідає дійсності, і це працює у дві сторони доречі. Мені тупо впдло, тобі госу, пояснювати як Канада за свої попередні гріхи замодює і пробачає більшість лайна, що ті пси коять. Поїзди канадою, поспілкуйся з людьми. Згоняй в десяток резервацій і потім розкажи мені про те, як так безпечно. І чи будуть тебе, сніжка, шукати
-
Я не погоджуюсь з твоєю думкою. Коли вже ти переїдеш до країни, де заборонено інакомислення ?