Українська Манітоба
-
Я трохи заплутався, намагаючи визначити місце. Рівер Іст на крайній півночі Вінніпегу, а Кент у середині східної половини Вінніпегу.
-
Мені подобається не скошена, висока трава
-
Майже рік в Канаді, не розумію як воно тут все влаштовано, сижу у Вінніпезі (немає машини), навіть не кожного дня дивлюся канадскі новини (увесь час сижу в новинах про війни). Тому про ФН не маю що сказати.
-
Потім пиши про паралельний світ. Ким би братішки не були але є святе правило. Беззаконня породжує беззаконня.
-
Що сталось з підлітками які зарізали в мілєніумі людину ?
-
О Боже, знову...
-
Яке відношення кацапія має до крі чи до вінніпегу ?
-
Так що сталося, когось випустили за вбивство? Чи ти переплутав новини з кацапії де вбивць випускають?
-
Я маю контакти, але поки люди не відповіли
-
Так що сталось з вбивцею підлітком з Вінніпегу ?
-
⚡️Українка Ірина Коляденко - срібна призерка Олімпіади у боротьбі
-
Не думаю що для цього сперечання це має значення 😂, але, як кажуть FYI, там не один був перед судом, бо там компанія підлітків, комусь дали сім років, когось відпустили бо дуже малі за законом
-
Рекомендую домашній інтернет Oxio Дуже зручний, швидкий і надійний. По мому коду перший місяць безкоштовно RR8RNXV Якшо протягом 3 місяців вам не сподобався інтернет вони повертають гроші. Без контракту в будь який момент можна відключити. Безкоштовне встановлення. Просто рекомендую, кому потрібно 😊
-
Попробуємо завтра поїхати до вас 😁
-
Місто Вінклер та наша чисельна українська громада щиро запрошує всіх відвідати фестиваль Winkler Harvest Festival цього тижня 9-11 серпня П'ят.-Нед. Усі активності в одному місці, але будьте готові багато ходити😉й розважатися до ночі. Окрім wonder shows, локальних і не лише фудтраків: 📌міський парад. Щось що можна побачити лише у містах менших за Вінніпег. За якістю параду можна багато дізнатись про економіку міста. Йдуть найбільші підприємства, бізнеси, організації 🇺🇦йде і наша українська колона. 🍬на параді роздають цукерки. Дуже багато цукерок😉 Початок Субота 10:00 📌великий Artisian market у нашому виставковому центру. Дійсно великий з вендорами з усієї Манітоби. До 20:00 щодня 📌щовечора початок о 18:00 три різні гурти на головній сцені. Хедлайнер суботи переможець American idol,в неділю - Austin French -християнська сучасна contemporary music 📌Продаж та споживання пива у спец.відведеному місці😁і не кажіть,що його тут не п'ють Пятниця з 15:00 до 24:00 Субота з 12:00 до 24:00 Неділя з 12:00 до 21:00 📌комп'ютерні ігри для дітей змагання та вільна гра 📌шоу ретро автомобілів 📌 petting zoo 📌Catan tournament 📌спец.година зтишених атракціонів для людей з особливими потребами 📌фейєрверки неділя 22:00 📌безкоштовний вхід в басейн (там де поруч фестивалю) з 13:00 до 17:00. Макс.350 людей😁постояти в черзі доведеться 📌free pancake breakfast Sat.7AM-9:30AM 📌Strong Manitoba Provincial Competition субота 1:00-5:00 📌Sunday Service Worship 9:45 ✔️будьте готові до невеликих заторів на hwy3 увечері в суботу та неділю ввечері в сторону Вінніпегу😉 Програма фестивалю www.visitwinkler.ca/harvest-festival Відео youtu.be/lzxgLurLEog?si=SQodDZFcP2-XCYCL
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/supporting-documents.html Я відсилала все, що вказано + форму в якої зазначено що батько не є резидентом Канади + ті дві форми, які ви вказали
-
Вітаємо, Abstraction! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Всім привіт. Хтось може порекомендувати інструктора з водіння?
-
Міноборони хоче перетворити "Резерв+" на "онлайн-ТЦК" censor.net/ua/news/3504090/minoborony_planuye_vsi_poslugy_ttsk_nadavaty_cherez_zastosunok_rezerv_chernogorenko
-
Так, я знаю які строки отримали вбивці, хотів побачити, як людина буде аргументувати "м'якість правосуддя" коли вирок був максимальний.
22 Jan 2023, 08:02
175732/240256
about an hour ago