Українська Манітоба
-
Я так розумію, що це може бути батько, але з профілю нічого не зрозуміло.
-
MLA , який точно має українське коріння www.gov.mb.ca/legislature/members/info/wasyliw.html
-
Якщо ви маєте відношення до потерпілого, будь ласка, зверніться до MLA Це буде найкраще для оприлюднення та отримання юридичної допомоги Може навіть до кількох писати Від Elmwood www.gov.mb.ca/legislature/members/info/maloway.html
-
Nuri напишіть, що ви перевірили і історія правдива, не треба відео
-
Відео неповнолітнього постраждалого не публікуємо, бо не відомо хто то публікує без згоди батьків.
-
Karcher wd 3.кращого нема,тягне так що ковёр відриває.
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ой, вибачте Тоді англійською
-
Також напишіть сюди info@uccmanitoba.ca
-
Людина не є українцем. Принаймі, мені сказали, що батько Артема, який постраждав, не є українцем.
-
1) будь ласка українською 2) намагаються усіма силами зв'язатися та допомоги сім'ї поки зворотнього зв'язку не має
-
t.me/ManitobaLife/306534
-
хотів викласти відео, адмін видаляє
-
треба зв'язатися з сім'єю не знають англійську, без допомоги.
-
ок дякую
-
напишіть сюди info@uccmanitoba.ca
-
я теж з України , але на жаль говорю українською дуже слабко , тому що я Азербайджанець за національністю
-
Бо це неповнолітня дитина Для чого викладати, ми наприклад віримо Куди писати Вам скинули, готові допомогти з перекладом і зі всім Хай батьки напишуть
-
вони приїхали українською візою куаєт
-
Мама Артема Українка, а тато Азербайджанець
22 Jan 2023, 08:02
175835/235945
11 minutes ago