Українська Манітоба
-
Коли я закордоном заходила до держ установ, то мені казали охоронці на вході "Це у тебе що, вода? А ну ковтни"
-
Ви можете в охорони спитати))
-
Тому ж, чому і в літак не можна, я думаю. Рідини можуть бути елементами збірних вибухових пристроїв, це правило ввели після теракту 11 вересня
-
От я думаю чому не можна приносити воду? Для прибутку кафе чи тому що хтось під видом води візьме кислоту та обільє людей?
-
Вони не їдять людей))
-
Питання до водіїв зі стажем ))) Обираю зимню резину на седан. Хто що порадить ? І якщо обирати між мішлен x-snow і нокіа хакапеліта то що краще ? Також з шипами чи без ???
-
Залежить від організації Але в 90 відсотків не можна ні з чим своїм, навіть водою
-
Make sense:)
-
Краще я не буду питати 😀
-
За цей тиждень чоловік з сином ходили на Billy Idol, а вчора син вже сам ходив на Cage the elephant. Все абсолютно спокійно. Єдине що в принципі на великих майданчиках я вважаю не дуже безпечним натовп у самої сцени, незалежно від виконавця і міста чи країни, бо дуже добре пам'ятаю концерти своєї юності в палаці спорту в Одесі 😂
-
Вітаємо, Anna A.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Хто може скинути статтю про пошту, якщо її забирають орендарі, які заселились після тебе, і не повертають лендлорду або на пошту? Яка відповідальність у такому випадку? Памятаю тут писали про це
-
Ми там були на Apocalyptica, це був десь 2010 рiк
-
Ну якщо віза діюча то впустять, от тільки питання - чи видадуть дозвіл на роботу
-
Всім доброго дня! Маю запитання стосовно в'їзду людини до Канади (вперше). Людина має воркер візу дійсну до 2027 року. Раніше в'їхати не було змоги. Чи впустять в Канаду зараз? Дякую за відповідь
-
Вибачте, але ви були раніше на heavy metal концертах? Ви потрапили під мошинг який відбувається під сценою на хеві або панк концертах по всьому світі 🙂. Навіть мої друзі, моцні чолов'яги, фанати цієї музики, знають, що краще стояти поза фанзоною, якщо ти не готовий до таких активностей. Це не ознака Вінніпегу, а всього музичного жанру 🙂. Шкода, що ви на собі це відчули
-
Ольга , та не беріть у голову . Кажіть різним людям різні імена . То й все . Перевірено 🤌
-
Одному чоловіку поруч кинули дівчину на голову, а він не бачив і був не готовий Він закричав і нього аж шия скрутилась Мені його дуже шкода
-
А тут людей підкидали вгору і через перед викидали перед сценою, але люди постійно падали на перший ряд і охоронець їх стягував Я навіть не чула музику, бо єдине, про що я думала це як би не вбитись
-
Так, я ходила в Києві на heavy metal Я стояла і посеред натовпу, і прямо біля сцени Єдина проблема була це давка між людьми, але це нормально Вгору людей не підкидали і не викидали через перед. Якщо підкидали, то вони були десь позаду
22 Jan 2023, 08:02
175955/230097
33 minutes ago