Українська Манітоба
-
Я б дуже хотіла потрапити на Falling in reverse, але думаю, що не скоро ((
-
На Трансконі, прям над головою було💚💚💚
-
Обожнюю цю группу❤️
-
Доброго часу, допоможемо покинути кордон. Якщо виникли питання то пишіть в лс, все абсолютно легально.
-
Oksana хоче кікнути @w0rklife з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка, хто знає що можна купити дитині від глистів. ? Дякую
-
www.canadapharmacyonline.com/DrugInfo.aspx?name=Combantrin3220
-
А його неможна купити так в аптеці ?
-
Не назначав бо тільки цієї ночі побачили !
-
Вам лікар не назначив нічого?
-
Ось це wild west 🦬🦬😁
-
Всім доброго дня. Потрібен чоловік для роботи у магазині ліквідаційних меблів. Робота підійде тим кому потрібно щось для початку. Фулл тайм, початкова ставка 15,30$\год. Потрібно мати права категорії 5F. Робота повʼязана з погрузкою/розгрузкою вантажівок, перевезенням товару та іншими периферійними задачами. Робота важка, тому будьте будь ласка готові до цього. Лояльний менеджмент та дружний колектив. Якщо зацікавлені пишіть мені у приват.
-
Маааайже , 0,7 не вистачило 🌚
-
* Бере ніж і їде в центр
-
Vancouver - можна купити крек без страху поліції. Winnipeg - можна варити мет без страху поліції😁
-
Продовжуючи ранкову сводку новин. В мене на районі якесь падло, побило дзеркала приблизно 70 автівок. (St. Boniface)
-
Бідний MPI🥲
-
Треба усім долучитися, щоб виграти в конкурсі🙂
-
🔫 @Tatyana_Varnava кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @rinkaa_r, @Malesdi, @loony_moony, Lana Sweet, @mariia_190, @roman_don_juan, Iryna Polianska, Евгений Корниенко Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 08:02
176077/234777
about an hour ago