Українська Манітоба
-
Доброго вечора, підкажіть хто займається прибиранням приватних будинків, є кілька питань? Заздалегідь дякую
-
Що таке контракт? Там були відрахування до ЕІ?
-
Рахуються години тільки 6 контракту або в цілому години напрацьовані в Канаді ?
-
Наче мінімум рік контракт, але то не точно. З 2 річним контрактом пр отримали це точно
-
6 months term position. Про нарахування ще не знаю, ще не розпочала роботу.
-
Дякую
-
Вистачить
-
Я буду працювати 37.5 годин в тиждень.
-
В вас просто term, там будуть відрахування, але перевірте точно В мене було так само Ви підходите, якщо годин вистачає (я працював фул тайм, 40 в тиждень, з головою вистачило, я просто не знаю скільки Ви будете годин працювать) Що до іншого питання, якщо я пам'ятаю, то за рік, типу стільки но годин за поточний рік перевіряється
-
Ні. Мені не на Пр. Я цікавлюсь чи я зможу отримувати EI.
-
Тут тільки на авто рекомендують.
-
А які засоби легально застосовувати на вулицях? Я сьогодні йшла вулицею Ellice Ave і попереду йшов чувак, розмахуючи в повітрі довжелезною палицею, видно було, що він не адекватний. Я тільки приїхала у Вінніпег, то недокінця розумію де можна ходити, А де не варто.
-
Пояснюю щоб точно заспокоїти В Вас вийде 900 годин, а потрібно 700
-
Я бачила у Кілдонан парку
-
Вам стрибали?
-
По west end, north end, elmwood, downtown та Osborne village не ходіть
-
Де подивитись колібрі з Вінніпегу?
-
Херня. Вони на капот стрибають, під колесами танцюють, машини бʼють. У наркоманів особливий статус
-
Ходити ? Не , не , взагалі не . Тільки но якщо це десь нормальні райони , типу знизу мапи чи зверху (але не зверху на вправо / вліво) (я не вивчив сторони світу якщо що) . Машина , а так - тільки УНАГІ
-
Нажаль, єдиний засіб який можна застосовувати - це бігти подалі від неадекватів.
22 Jan 2023, 08:02
176356/232129
5 minutes ago